UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Зараз, як би дивно в абсурдно це не звучало, вони думають про торгівлю дітьми Тому будь-яке бажання батьків підтвердити що дитина їде за згоди - сприймається позитивно
-
Питання виключно до імміграційної служби України Не в нашій компетенції
-
Навряд чи, якщо в анкеті вказано, що дитина їде з обома батьками А ось якщо з одним з батьків і не прикріплений дозвіл - то, звісно, буде затримка
-
Ви праві
-
Є така думка що якщо в апплікейшені прикріплений дозвіл на виїзд дитини від обох батьків то апрув приходить швидше
-
Ви праві, після 16ти мають право подорожувати самостійно Але всі аргументи зводяться до «у зв‘язку з ситуаціє в Україні..» А далі занавіс нажаль 😕 Тому що це право державної влади - надати візу
-
В нас та ж сама ситуація. Але ж дані по дитині й батькам у держави є. Ось і нададуть їх
-
А якщо дитина вже за кордоном і аплікації європейська адреса, що можна в такому випадку очікувати від наших органів влади?
-
А як тоді зрозуміти довге прийняття рішення по 16-17-річним дітям, коли навіть Україна не вимагає дозволу на виїзд таких дітей? (Після 16)
-
Це було на початку програми Зараз правила максимально зробили суворі Також ми маємо розуміти: у всіх інспекторів в Посольстві різна швидкість роботи
-
Але як тоді зрозуміти той факт, що деяким дітям і через тиждень апрув приходив?
-
Звертайтеся якщо актуально 🤗
-
Установка про відправку виключно з листом дана звісно Посольством Тому тут лише набратися терпіння
-
Так, ходили десь по групах думки, що Канада робить запити на дітей і чекає на підтвердження з України. Не знаю, чи так це. Але дуже навіть можливо.
-
Вивіз дітей перевіряють ретельно зараз Терміни бувають м‘яко кажучи затянуті 😕
-
Ось, щойно в одній з груп написали, що отримали, нарешті, сьогодні реквест на дитину через 187 днів.
-
Як правило відмова не приходить якщо не має проблем (дозвіл батька, суворі медичні показання окремих категорій)
-
Обмеження про 30 днів зняте В самому візовому радять не тягнути більше 45-60 днів Але точного терміну не встановлено
-
Так, все правильно
-
Я прострокував подачу на 2 місяці, але мені все одно зробили візу
21 Jan 2023, 07:36
846/28427
42 minutes ago