UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
так
-
знаю бабусю, їй не вказувати, що буде працювати. але дозвіл дали все одно
-
В аеропорту видадуть?
-
його все одно дають усім
-
Доброго дня! Заполнила анкету і вказала по ошибкі що працювать не буду, скажіть якось це можно змінити щоб дали ворк перміт?
-
дякую!
-
Ні, це не проблема. Нічого змінювати в анкеті не потрібно
-
підкажіть, будь ласка! подавалась на cuaet та вказала провінцію куди планую їхати Онтаріо а зараз так склалось що буду жити у Ванкувері) ворк перміт буде працювати у Ванкувері? чи потрібно щось змінити/переподатись?
-
Панове,можливо хтось знає,щоб скасувати запис на біометрію потрібно натиснути «Відмінити запис» -> «Очистити»?
-
Не потрібно, цей 30-денний термін відмінили для здачі біометрії
-
Термін дії закордонного паспорту, який був вписаний у візову заяву, закінчується менше, ніж через 2 роки. На сьогодні є призначення дати подачі біометрії. Коли потрібно почати робити новий закордонний паспорт, щоб за допомогою кризової форми потім просити вклеїти візу у новий паспорт з максимальному строком дії ворк перміту/візітор візи? Або можливо, є якісь варіанти без отримання нового закордонного паспорту?
-
Якщо від дати подачі візової заяви до дати здачі біометрії пройде більше 30 днів, чи потрібно подавати кризову форму чи якось інакше попереджувати, що 30-денний строк на здачу біометрії не буде дотримано?
-
Написати у кризову форму можна та попросити внести зміни у анкету
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка,якщо вже заповнила заявку і отримала запрошення на біометрію,але побачила що зробила помилку в імені,вже ніяк не можна змінити це?
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, можливо хтось має досвід відправлення паспорту на вклейку візи з Кіпру. На сайті інформація, що найближчий центр у Римі.
-
original passport request, паспорт, consent form. Треба закинути конверт з цими документами в скриньку в візовому центрі. Вам там на місці підкажуть
-
Подскажите, пожалуйста, можно ли продлить визу после того как истечёт ее срок?
-
Термін цих паспортів такий значить)
-
ХТОСЬ ОТРИМАВ ВКЛЕЯНУ ВІЗУ НА 6 МІСЯЦІВ ?
-
Якщо сам забираєш - то не треба
21 Jan 2023, 07:36
8484/28476
about 4 hours ago