UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Чи маяє значения у якій країні Ти сдаєш біометрію?
-
@sssidash добрый день, скажите куда вам пришло данное сообщение?
-
Шановне панство, таке питаннячко, від vfs прийшов email, що паспорт надіслали курерською службою, але не вказали тракінг намбер. Дзвонив у куртерську компанію, сказали нічого для вас немає. У когось була подібна ситуація?
-
Всем доброго утра) Подскажите, пожалуйста, как добавить разрешение на выезд ребёнка в УЖЕ ЗАПОЛНЕННУЮ анкету CUAET? Спасибо
-
Чекали 1 місяць і 5 днів
-
Привіт. У кожного по різному. Я здавала разом з подругою в серпні. Мені відкрили візу через три тижні, а подрузі ще й досі відповідь не прийшла.
-
07.09. був доставлений паспорт, 23.09. вони взяли його у роботу (прийшов перший лист на почту з трек номером), але вклеїли дуже швидко, 28.09. отримала ще два повідомлення на пошту і 29.09. останнє повідомлення, що паспорт можна забирати.
-
Добрий день! Скільки в середньому займає очікування на ухвалення візи після сдачі біометрії?
-
Отправляла почтой в Варшаву. 19.09 конверт был доставлен к ним. 04.10 они его ещё не открывали даже.
-
Здравствуйте, есть ли трак драйверы с опытом в группе? Нужен совет)
-
Послушаю
-
Ребята, кто и сколько в последнее время ждал вклейку визы в Варшаве?
-
Доброго дня! Хтось з тих хто приїхав без закордонного паспорту вже робив його у Канаді?
-
Да, можете забирать
-
Здравствуйте,получил письмо это значит что я могу забрать свой паспорт с визой или что ?
-
З 30серпня здав і досі чекаю
-
як довго ви чекали візу в Дубліні?
-
Welcome-Package_FULL_UK.pdf
-
Маю такий файл від червоного хреста в Канаді. Багато корисної інформації для новоприбулих і не тільки. Знайомтесь і користуйтесь 💙💛👏
-
Хто знае, підскажить будь ласка, як отправити паспорт для візи у Лондоні (біометрія є, лист теж) чи прийти ногами куди краще..?
21 Jan 2023, 07:36
8596/27849
4 minutes ago