UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Людям вклеювали навіть з запізненням цього терміну. Якщо запізнення не велике, то немає чого переживати
-
Замовити особисто кур'єрську службу на відправку в візовий центр. Одночасно в дві сторони не вийде оформити
-
друзі хто знає як за нашою програмою можна відкрити студію нігтів та брів?
-
Всем привет 👋 Подскажите пожалуйста могу ли я оплатить курьерскую доставку паспорта не только с визового центра но и в визовый центр с моего дома? В ве стороны И как это сделать ?)
-
У вас там вказаний міжнародний документ
-
Добрий день, хтось робив переклад своєї трудової? Де ви це робили?
-
я якраз вияснятиму на тижні приїду особисто до vfc відня робити кіпіш а то їхня техпідтримка відповідає кожним листом щось нове при чому часто один лист суперечить іншому
-
Дякую
-
Ох.. гадаю в нас з другом така ж історія як і у вас будє..
-
там такий прекол що австрійський vfc підняв ціну на зворотню доставку тому дивіться саме на їхньому сайті
-
Ми з Пардубіце відправляли.. але там була вартість щось до 30€ вказана, на зворотню доставку. Ми заплатили 30.. Виходить 37€ їм треба?
-
Доброго дня Хочу оплатити кур’єра з Мадрида. Не можу зрозуміти, чи мені потріьно оплатити 14,80 чи 31,90. Хтось зможе під казати?
-
А якщо є віза одноразова від візового центру?
-
Доброго ранку, чи хтось писав заявку у Web з проханням відстрочити 30 днів на вклейку візи? Через 12 днів отримали відповідь, що то передали до уповноваженого офісу. А на другу заявку, написали щоб повторно оформляли..
-
з праги до відня
-
А звідки ви відправляли?
-
Не знаю, чи буде правильно подати на візу як в перший раз? Чи це робиться в розділі "If you’re in Canada and want to work, study or stay longer" Хтось може з цим підказати?
-
Добрий день. Прошу допомоги. Дружина з дітьми в Канаді. В дітей закінчується віза по cuaet до 8 числа. Паспорт продовжили. Потрібно продовжити візу. Як це правильно зробити? Хто стикався?
-
Привіт, реєструюсь на обов‘язковий медогляд і у мене вимагається health number. Може хтось з прибулих знає що з цим робити? Як уникнути його заповнення чи де його знайти?
-
Добре, велике вам дякую
21 Jan 2023, 07:36
8644/27874
22 minutes ago