UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
з праги до відня
-
А звідки ви відправляли?
-
Не знаю, чи буде правильно подати на візу як в перший раз? Чи це робиться в розділі "If you’re in Canada and want to work, study or stay longer" Хтось може з цим підказати?
-
Добрий день. Прошу допомоги. Дружина з дітьми в Канаді. В дітей закінчується віза по cuaet до 8 числа. Паспорт продовжили. Потрібно продовжити візу. Як це правильно зробити? Хто стикався?
-
Привіт, реєструюсь на обов‘язковий медогляд і у мене вимагається health number. Може хтось з прибулих знає що з цим робити? Як уникнути його заповнення чи де його знайти?
-
Добре, велике вам дякую
-
Так, але зателефонуйте і вони підкажуть
-
А взалагі потрібно, work permit, passport , і цей документ?
-
Дякую велике
-
Дзвоните- ставите запитання щодо пакету документів- вам назначають опойнтмен- далі їдете і вони допоможуть
-
Можно спросити де цей центр знаходиться ?
-
Це ж просто зарестрували чи ні? Чи можу вже йти і подавати документ
-
Тепер просто звонити їм, чи йти до них ?
-
Так
-
Це такий?
-
У вас на руках повинен буди документ, який вам надають у медичному закладі про те, що ви пройшли обстеження . А результа вони самі повідомляють де держустанови. Маючи на руках документ про медогляд, паспорт та ворк перміт, можете звернутися до офісу GUIAS, контакти якого я зазначила у повідомленні , та вони допоможуть .
-
Щось я вас уже не розумію
-
А як тоді мені зняти ці обмеженя, як я дізнаюся результат ?
-
Медичний заклад сам направляє результат до державної установи. Як що є бажання отримати результ на руки, то це за додаткові кошти . У мене такий досвід))) У когось він інший )
-
Электрону чи так приходе ? Бо мені сказали, що за 7 рабочіх днів
21 Jan 2023, 07:36
8658/28505
less than a minute ago