UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Посоветуйте доставку посылок из Испании в Канаду!🙏🏽 может кто-то отправлял из Европы?
-
У когось збивалась заявка? Поки загрузив документи в апплікацію, фінально натиснув і вікно "були зміни", перезаходжу - половина наданих пропала. Треба заново вводити
-
Друзі, підкажіть, що робити 🙏 Багато хто пишуть, що процес вклеювання візи до 6 тижнів, але в мене пройшло вже 6 тижнів і ні привіту, ні відповіді. Відправляла зі Швейцарії до Гааги, за всіма правилами. Писала у кризу форму, відповіли стандартну херню, взагалі не по темі. Дзвонила безпосередньо до візового центру Гааги, сказали, що баз у них немає і нічого вони подивитися не можуть. Писала на емейл візового центру Канади в Гаазі, скинули мені анкету на угоду обробки моїх даних, що без роздруківки та заповнення її вручну а потім відправки їм, на мої запитання вони не дадуть відповіді. Зробила блін все, відповіді немає !!!!!! Злюся, нервуюся, переживаю. Де мій паспорт, де шукати??? Ну я в шоці просто...
-
Дякую❤️🔥
-
Просто від руки?
-
🤞🤞🤞🤞🤞 НАРОД Підскажіть будь ласка Які потрібно документи , щоб забрати за друга ВІЗУ??? Поможіть 😊😊😊😊 Дякую
-
Добрий вечір. При висилці паспорта на вклейку потрібно вислати в конверті: original passport request, паспорт, consent form і квитанцію про оплату зворотньої доставки (якщо потрібна). Або особисто відвезти документи до візового центру (у Варшаві по запису)