UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, хто переїжджав до Канади нещодавно і користувався якимись клнсультаціями або повним супроводженням, поділіться контактами перевіреної людини 🙏🏼
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка чи можна летіти з Варшави транзитом через Францію пo foil less візі? Дякую за відповідь!
-
Записувала маму на біометрію 2 дні тому, був майже весь жовтень вільний у Варшаві
-
Привіт А ти відправляла паспорт на тереторії Іспанії. ?
-
Від 18 років це якщо вам 10 років тому було меньше 18 або 18. Мені потрібно було вказувати за останні 10 років, бо мені 30, а моєму чоловікові з 18 років, тому що 10 років тому йому ще не було 18.
-
Підкажіть будь ласка, якщо я пройшла медкомісію в Канаді, то через який проміжок часу треба подавати на заміну work permit?
-
Потрібно вказувати все від 18 років,якщо не було роботи з 18 років, то ставте рік виповнення 18 і до якого часу не було роботи
-
Так теж не працює
-
я теж не розумію , читала на якомусь сайті , що в канаду не можна ввозити наркотичні средства та парацетамол 😂
-
А чому, цікаво? Парацетамол продається в будь-якій аптеці без рецепта. В Британії його взагалі від всього виписують, навіть при переломі😂😂😂
-
Дякую
-
Вам потрібно з вересня по вересень вказати
-
знаю тількі те, що парацетамол не можна 100%
-
Сама не оформлювала, але знайомий місяць тому оформлював. Подавались одразу при перетині кордону - зайняло цілий день (десь 8 год), так що 6 год може і не вистачити
-
Вітаю! Чи було у когось, щоб на сек’юріті в аеропорту (при перельоті в Канаду) були проблеми з провозом якихось медикаментів? В усіх статтях бачу, що заборонено ввозити «деякі медикаменти», а конкретний список не знаходжу(
-
Доброго дня. Як зараз ситуація с записом на біометрію в Варшаві, хто знає? І чи можна в Кракові це робити?
-
тоді в "from" спробуйте 2012-09 вказати
-
Це теж не допомагає
-
теперішній місяць вкажіть в графі "to"
-
Хтось може підказати, мені пише, що я не всі деталі за останні 10 років вказав? Можна якось виправити?
21 Jan 2023, 07:36
8887/28577
3 minutes ago