UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий день. Комусь везе самому записатись, інші платять гроші агенствам або людям що б поставили в чергу.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи є в групі хтось, хто нещодавно записувався на подачу біометрії в Україні? Чи є якийсь реальний шанс записатись? І може хтось може поділитись лайфхаком. Завчасно дякую за відповідь
-
Доброго дня, шукаю людину хто візьме з собою в Канаду - Торонто з Європи мого котика, там його зустрінуть. Кіт спокійний, 10 років, для перельоту все є. Сплачую всі витрати за кота + вам подяка. Довезу до вашого аеропорту вильоту
-
Не потрiбно
-
Всем привет, тут есть те кто уже в Канаде и их дети уже ходят в школу? Напишите пожалуйста в лс❤️
-
Можна виїжджати з будь-якої країни Європи чи тільки з тих, які на оффсайті написані?
-
Вітаю. Чи є тут батьки, які відправляли паспорт дитини з своїми на вклейку віз без отримання запиту дитячого паспорта?
-
Доброго ранку! Так, ми отримали візи за внутрішніми українськими паспортами
-
Доброго дня ,чи потрібно заповнювати eCertificate ?
-
Підкажіть будь ласка як податися на стаді перміт якщо я вже знаходжуся в Канаді за ворк пермітом CUAET? У стандартній формі просять зазначити дату майбутнього в’їзду до Канади але я вже тут
-
дякую вам
-
до 17 років біометрія не потрібна
-
дуже дякую! але є ще не проходила біометрію. це якось пов'язано з тим, що мені нема 18?
-
вони просять оригінал паспорта, а не фотографії відправляйте паспорт в найближчий до вас візовий центр канади на вклейку
-
Доброго дня , прийшло таке повідомлення, для мене самостійна подача візи це важка задача , тому запитую , що взагалі мені робити? відправляти паспорт по пошті , чи в електронному вигляді знов. Бо я відправляла їм фотографії паспорта
-
Дякую
-
Але я спробую
-
Але це було з першого разу
-
Це означає що потрібно нову пошту роботи. Спроби вичерпані
-
Дивно☹️ Добре Дякую)))
21 Jan 2023, 07:36
9026/28058