UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дорогие мои, вопрос: если хотим с женой полететь в Канаду по КУАЕТ, но хотим взять с собою малолетнего брата, 15 лет, паспорт ему сделаю, доверенность от родителей нотариально заверенная тоже будет, можно ехать или могут быть проблемы? Где можно узнать информацию? Заранее благодарен
-
Дякую
-
Я тут не експерт. Але зауважте, що в Канаді основний принцип - прозорості праці, сплати податків та чесності.. ці неофіційні часи праці (без податків державі) не додадуть вам плюсів при pr. Це моя думка, яку я теж взяла до уваги у складанні власної аплікації.
-
Потім для pr так розумію будуть зрівнювати. А наприклад в express entry досвід вагомий (неофіційний), з підтвердженнями від клієнтів
-
А якщо є референси, підтвердження, роботи на цей період. То теж не вказувати краще? Чи це може бути підтвердженням
-
Люде, затик на етапі досвід роботи в апплікації куает. В досвіді роботи є період, де працював як фріланс без ФОП або неофіційно. Цей досвід має вагу для пошуку роботи як період нароботки професіоналізму. Та для подальшої легалізації. Але неофіційний, тому - як вказати ці періоди? Up. Там просто не маленький период, и в линкедин я его как раз указываю как опыт работы на себя. Потому что в сфере этой количество лет опыта важно и он как раз есть по факту, но не официально. И референсы на те года будут клиенты давать. Поэтому не понятно как это указать
-
На питання в апплікації куает "чи здавали раніше біометрію" - рахується біометрія на біометричний загран паспорт при його оформленні колись ?