UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Кидаю ще раз, можливо комусь знадобиться
-
Це тільки у тому випадку, якщо ви бажаєте отримати паспорт назад кур'єрською доставкою. Якщо особисто - то це не потрібно. Банківські реквізити та сума доставки мають бути на сторінці vac тієї країни, до якої ви надіслали паспорт. На жаль, у Франції я їх так і не знайшла, забиратиму особисто.
-
А що за збори візового центру(VAC)(VAC стягує плату за послуги, щоб відправити ваш паспорт до візового відділу)?
-
Дякую
-
Подскажите пожалуйста, при отправке паспорта на вклейку визы, что ещё надо с паспортом отправлять?
-
Спасибо!
-
И для их семей, даже если они иностранцы. Подавайте заявку и прикладывайте документы.
-
Семья гражданина Украины тоже имеет право на выезд.
-
Написано же только для граждан Украины.
-
Подскажите пожалуйста, очень нужна информация. Мой муж - гражданин Турецкой республики. Свидетельство о браке - турецкое, не украинское. Можем ли мы получить канадскую визу по этому свидетельству о браке?
-
original passport request, паспорт, consent form
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, хто відправляв у Польщі свій паспорт до Варшави? Які документи потрібні, окрім квитанції про оплату за кур'єра 125 злотих? Я правильно розумію, що потрібен паспорт (саме собою), лист, який прийшов про запит паспорта, квітація про оплату. Дякую за відповідь
-
Щиро дякую!
-
Тоді немає чого переживати, подавайте спокійно
-
на 3 дні запізнення
-
Ні, це не має значення
-
Наскільки велике запізнення? Подавайте на вклейку, за бажанням прикріпіть лист-пояснення чому запізнились
-
Привiт, я апплаю з Iндонезiï та живу тут бiльше року. Чи скажеться це на отриманнi вiзи?
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, що робити, у випадку, якщо не встиг подати паспорт на вклейку впродовж 30 днів?
-
За номером вказаним на сайті, на жаль, не відповідають 🤷🏻♀️
21 Jan 2023, 07:36
9201/28550
15 minutes ago