UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ось: Bank account name: VFS Global Poland Sp. z o.o., ul. Chłodna 51, 00-867 Warszawa Bank name: Bank Handlowy w Warszawie S.A., ul. Senatorska 16, 00-923 Warszawa BIC/SWIFT Code: CITIPLPX IBAN Number: PL75103015080000000817777007
-
Актуальні ціни та реквізити рахунку по цьому лінку:visa.vfsglobal.com/pol/en/can/additional-services
-
Доброго дня. Чи впливає на швидкість розглядання аплікації, якщо документи в ній перекладені /не перекладені на English?
-
Добрий вечір. Допоможіть будь Ласка, в кого є реквізити під рукою для сплати за вклейку візи у Варшаві? Продублюйте будь ласка
-
Про продовження віз навіть міграційні адвокати мовчать
-
ви зможете отримати ворк перміт на базі якого знаходитесь в Канаді. Тобто віза вам треба тільки для вʼїзду. Інше питання - чи будуть давати ворк перміт в той час, як ви заїдете
-
У всіх свої переживання щодо різних питань! Нічого такого в цьому немає!Я ж задаю питання у спеціалізованій групі, у мене виникло таке питання, у когось інші можливо більш для когось змістовні питання! Краще,якщо не знаєте,нічого не відповідати, це вам так на майбутнє, зі сторони це виглядає не дуже вічливо та дуже безтактно.
-
Доброго дня! Мені нарешті прийшло погодження візи, здавали біометрію 9 червня, чоловік отримав 25 серпня, я сьогодні. Бачила, що говорили про те, що якщо дітям немає 17 років, то їх паспорти можно відправляти разом зі своїм і без запрошення? Це так, чи я не так зрозуміла? Дякую
-
Розумію,дякую за відповідь!
-
Здається ви мені докоряти починаєте!"Через таких яких ви" - що це взагалі за відповідь!? Ви робите недоречні зауваження,до чого тут взягалі я і кого я там затримую ,там десь 600 тис. заявок від українців з початку війни прийнято,мою доречі вже обробили.Не пишіть такого,майте терпіння. Я чекаю на відповідь від спеціалістів або людей які вже зтикалися із подібною ситуацією.Якщо не знаєте,краще промовчати, а не свої безглузді домисли писати !Почекаю коли хтось розумніший за вас відповість!
-
Цікаво чого саме Ірландії
-
Ви не по темі робите зауваження,скоріше ви марнуєте мій час!То питання таке риторичне "А що якщо?"
-
Дякую за відповідь, я у Ірландії. Будемо чекати