UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую
-
Доброго дня. Поділіться досвідом щодо знаходження хоста в Канаді на певний період часу, будь ласка. Ви використовували фейсбук чи якісь інші сайти? Як ви переконались, що саме цей господар є безпечною людиною? Також, як довго у вас тривав процес зняття квартири, від пошуку до заїзду? Які документи необхідно мати в більшості випадків? Окрім паспорту та візи. Дуже дякую за відповідь.
-
А ось тут великий секрет,всі летять,всі роблять тести а які-ніхто не відповідає,сама вже раз 5 питала по всіх групах.
-
У вас 30 днів на відправку,не чекайте.Може коли вам вклеять,то і дітям прийде.Свої заберете а їхні здасте.
-
Може таке бути,і ми чекали окремо на дитину,і возили 2 рази паспорти,свої і її окремо.
-
6 вересня отримали лист що треба відправити паспорта на вклейку,а на неповнолітніх дітей досі нічого не має,що робити? Так повинно бути?
-
Питання до тих, хто нещодавно летів до Канади. Які тести на Covid потрібно здати перед літаком. Виліт з Парижу.
-
Подскажите пожалуйста, прилетаем в Торонто в понедельник. Конечная цель Винипег. Куда обращаться за помощью по жилью?
-
Особисто мій брат.Просто після листа,що готовий паспорт,їдете і забираєте без запису.
-
Доброго дня, хто може підказати з цього питання, з досвіду. Бо треба вирішити, чи одразу подавати апплікацію чи почекати паспорт дитини:
-
Доброго дня,хто здавав діток до школи в Канаду,які потрібно документи.Скоро виліт,то щоб нічого не прогапити,так як 2 школяра маю.Буду вдячна за відповідь.
-
Друзі, хто у Варшаві відправляв паспорт на вклейку і отримував особисто?
-
Добрий день, хто відправляв паспорт у Відень з Чехії замовляв обратну доставку скільки оплачував у банку?
-
Привет підскажить де взяти билет на Канаду безплатний я тут в Норвегії а виза у мене на руках....
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста где можно пройти медосмотр, который требуют в Канаде? Можно ли пройти его до прибытия? Где найти список учреждений , в которые можно обратиться и пройти медосмотр?
-
Це може бути глюк сайту. Я так не з першої спроби знайшла місце в Молдову. Спробуйте багато разів вдень та вночі зайти на сайт запису і можливо пощастить
-
Просить не в людей а в Бога.покайтесь и веруйте в Еванглие! Це 1 що хоче Бог а потом просите и дано буде вам.....
-
Так
-
Привіт) Можливо, комусь цікава англійська мова
-
Доброї ночі. Якщо прийшов такий лист на пошту (відвозили паспорта на вкелеювання) можна забирати? Вже готово? Дякую!
21 Jan 2023, 07:36
9424/27916
about an hour ago