UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий день, хто відправляв паспорт у Відень з Чехії замовляв обратну доставку скільки оплачував у банку?
-
Привет підскажить де взяти билет на Канаду безплатний я тут в Норвегії а виза у мене на руках....
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста где можно пройти медосмотр, который требуют в Канаде? Можно ли пройти его до прибытия? Где найти список учреждений , в которые можно обратиться и пройти медосмотр?
-
Це може бути глюк сайту. Я так не з першої спроби знайшла місце в Молдову. Спробуйте багато разів вдень та вночі зайти на сайт запису і можливо пощастить
-
Просить не в людей а в Бога.покайтесь и веруйте в Еванглие! Це 1 що хоче Бог а потом просите и дано буде вам.....
-
Так
-
Привіт) Можливо, комусь цікава англійська мова
-
Доброї ночі. Якщо прийшов такий лист на пошту (відвозили паспорта на вкелеювання) можна забирати? Вже готово? Дякую!
-
Скажіть будь ласка, хто вирішив проблему того, що не приходить код підтвердження саме для того щоб зайти у особистий кабінет IRCC (НЕ VFS!!!)
-
Спробуйте скористатися пошуком по чату, про Відень вже писали раніше наскільки пам'ятаю
-
За бажанням, це ні на що не впливає
-
Доброго вечора 🙂скажіть будь -ласка ,чи треба прикріпляти дипломи про освіту при заповнюванні анкети ? Дякую
-
Доброго вечора! Підкажіть із власного досвіду хтось летів з дитиною вписаною до паспорта матері? Не було проблем з поїздкою? І як ви вирішували питання з дозволом батька? Чи брали нотаріально завірений чи писали від руки?
-
Доброго вечора🍀 Чи є хто відправляв свій паспорт до Відня на вклеювання візи? Як взагалі відбувається цей процес? Дякую
-
Зрозуміла, дякую🙏🏼
-
Доброго вечора) Підкажіть, будь-ласка, «One-Way Courier Service (per package)» на рахунок VACу платиться якщо замовляєш зворотню доставку паспорту кур’єром з VACу на свою адресу правильно?
-
Тому що бажаючих дуже багато і вони виставляють на бронювання дати порційно, наразі були доступні до кінця жовтня
-
Дякую
-
Подавати паспорт на вклейку, нічого страшного
-
Ціна за зворотню доставку , за візу нічого платити не треба
21 Jan 2023, 07:36
9436/27911
32 minutes ago