UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня, таке питання у кого є дітки 3-5 років, які ви документи здавали на візу? І як це відбувалося, у нас тільки свідоцтво і нам сказали що це мало потрібен паспорт дитини…!
-
revolut bank
-
подскажите пожалуйста, а при отправке документов на вклейку, можно чтобы concent form и письмо с приглашением на вклейку были распечатаны на двух сторонах? а то там по 2 страницы и мы натупили и распечатали на А4 с двух сторон или строго надо по 1 листу на страницу?
-
Доброго ранку , хто відправляв паспорт на вклейку візи в Ірландії , відгукніться будь-ласка , потрібна ваша консультація
-
цікаво, є взагалі такі які за вересень змогли записатись на біометрію у Львові ?
-
Можна мені також посилання на чат?
-
доброго ранку! підкажіть, будь ласка, у якій формі Ви заповнювали прохання про заміну паспортних даних?
-
І мене додайте 🤗
-
Да если можно
-
Чат вже є, а от рішення проблеми ще немає) посилання можу скинути в приват бо тут його видаляє автоматично
-
Вітаю , хто відправляв на вклейку візи з Ірландії , відгукніться , потрібна ваша допомога
-
Там все швидко.
-
Добрий вечір Чи можу є віддати свій паспорт на вклейку в Німеччині і перебувати там чекаючи його без документів? Тобто я не маю тимчасового захисту в Німеччині Чи не буде це проблемою?
-
Дякую вам!
-
Як заповнити згоду в vfs на вклейку для дітей?ДКую
-
..то мова іде в полі-країна...не вибиває нічого для пошуку- а просто пусто, пише помилка і все, і не дає обрати
-
Можно в заявке изменить данные, можно через кризисную форму написать им либо отменить заявку и оформить новую
-
Якщо закінчується паспорт в 23, але вже була на нього подана заявка для отримання візи, можна подати виробити новий паспорт і отримати туди візу? Чи це неможливо ніяк вже зробити? Дякую за відповідь
-
Можливо у вас дати в роздріб йдуть, треба щоб по датам пропусків не було між місцями проживання
-
Скоріше за все так
21 Jan 2023, 07:36
9613/27911
about an hour ago