UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
розкажіть будь ласка про свій процес
-
мені вирішили.
-
Надо создавать ещё один чат Ждунов 🤦🏻♀️
-
Усім привіт, намагаюсь податися на фінансову допомогу, але пише, що щось неправильно вказано, хоча все точнісінько як в документах. Бачив, що у багатьох така проблема, тому хотілося б спитати, чи вирішили ви її при дзвінку їм або вони із разу в раз кажуть, що треба почекати ще тиждень?
-
Привіт. Чи отримав на тижнях хтось візи, що здавали біометрію в липні? (Друга середина, може є Львів).
-
Вітаю, чи є у когось досвід пологів в Канаді?
-
Там берут анализ на сифилис и делают рентген легких. Если тубика и сифилиса нет, то неча переживать
-
Якщо є повна вакцинація, то не потрібно
-
Подскажите пожалуйста, когда по прилету проходишь мед экзамен и не да бог находят болячку, что происходит дальше?
-
Вітаю 👋 Підскажіть, будь ласка, потрібно робити тест на корону (антиген/ПЦР) для польоту в Канаду? Вилітаю з Хорватії Загреб. Також у Дії є сертифікат
-
В різні періоди дня пробувати. На gmail часто з запізненням приходить
-
Добрий вечір, чи потрібно записуватися в vfs, щоб здати паспорт?
-
В Варшаві?
-
Це у всіх таке показує, все ок
-
Або кур'єром або особисто поїхати віддати, за попереднім записом
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь- ласка, я вірно розумію, що відправити паспорт з Київа до Польші на вклейку візи можна тільки через кур’єрів? Бо сьогодні телефонувала до Львова - мені казали що через vfs Львів можна зробити - відмовили
-
Дякую вам
-
Про відміну ліміту у 30 днів для українців було оголошено працівником візового центру у Польщі.
-
Дякую вам велике
-
Та вы больше слушайте ненормальный и полоумных Все сроки отменили
21 Jan 2023, 07:36
9641/28809
about an hour ago