UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, на яку адресу конкретно висилати документи на вклейку візи, і чи отримувача ви зазначали: Canada Visa Application Centre
-
Спробуйте помінять вп. Давіть на те що на сайті Канади написано що 3 роки. Там коні недосвідчені сидять ще ті і все робиться вручну і часто роблять помилки. Нам не проставили пройдений в Європі медогляд дорослого. А в перміті дитини 2 роки написали що потрібен медогляд. В перміті дитини 6 років написали що не потрібен. Потім ще виявилось що вп видали але не активували. Короче на 5 пермітів зробили 3 помилки, які після обговорення виправили і новий документ роздрукували. Краще було одразу це робити
-
Здали біометрію 25 червня і з того часу тиша…. ((((
-
Доброго дня. Підкажіть як відправити паспорта на вклейку візи із Києва? Які терміни? Якщо є надійні контакти буду вдячна.
-
Чекав два місяці і п’ять днів на запрошення на вклейку візи.
-
Доброго дня! Здала біометрію 13 липня, 19 липня статус обновився, біометрію підтвердили. Чекаю на запрошення на вклейку візи уже більше 2 місяців. Підкажіть, будь ласка, чи була у когось схожа ситуація, куди можна звернутись з цього приводу?
-
Дякую, я це розумію. Тому і виникло питання, що робити далі, коли віза закінчиться? Порядку продовження візи CUAET, наскільки я розумію, немає. Тому логічно, що після закінчення строку дії візи необхідно легалізуватись на загальних підставах - робота, навчання і т.д. А це ж передбачає в т.ч. мовний екзамен та визнання досвіду роботи чи навчання відповідно до загальних правил. Чи я помиляюсь?
-
Теж цікавить