UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка, чи потрібно в програмі ArriveCAN додавати дитину 7 років?
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, на яку адресу конкретно висилати документи на вклейку візи, і чи отримувача ви зазначали: Canada Visa Application Centre
-
Так віза ж дається на 10 років або до закінчення дії паспорту. Дозвіл на роботу дається на 3 роки. А дозвіл на роботу може бути довше, ніж строк дії візи?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, коли реєструвалися на ircc, вказала пошту одну, а коли залишала на біометрії данні то іншу( це не суттєво?) І пише у приватному кабінету ось це. У когось так було ? Що робили? Дякую.
-
Спробуйте помінять вп. Давіть на те що на сайті Канади написано що 3 роки. Там коні недосвідчені сидять ще ті і все робиться вручну і часто роблять помилки. Нам не проставили пройдений в Європі медогляд дорослого. А в перміті дитини 2 роки написали що потрібен медогляд. В перміті дитини 6 років написали що не потрібен. Потім ще виявилось що вп видали але не активували. Короче на 5 пермітів зробили 3 помилки, які після обговорення виправили і новий документ роздрукували. Краще було одразу це робити
-
Здали біометрію 25 червня і з того часу тиша…. ((((
-
Доброго дня. Підкажіть як відправити паспорта на вклейку візи із Києва? Які терміни? Якщо є надійні контакти буду вдячна.
-
Чекав два місяці і п’ять днів на запрошення на вклейку візи.
-
как восстоновить пароль от ircc ?
-
Вже близько тижня часу так Нічого не міняється(
-
Усім привіт! Хто зтикався з проблемкою? Що тільки не робив... Навіть реєструвався заново, з другого гаджета заходив, через vpn.... Все марно(
-
Дуже дякую 🕊️ Ви дуже допомогли🌸
-
Доброго дня! Здала біометрію 13 липня, 19 липня статус обновився, біометрію підтвердили. Чекаю на запрошення на вклейку візи уже більше 2 місяців. Підкажіть, будь ласка, чи була у когось схожа ситуація, куди можна звернутись з цього приводу?
-
Перепрошую. Тоді, можливо, вам підкаже хтось більш досвідчений.
-
Дякую, я це розумію. Тому і виникло питання, що робити далі, коли віза закінчиться? Порядку продовження візи CUAET, наскільки я розумію, немає. Тому логічно, що після закінчення строку дії візи необхідно легалізуватись на загальних підставах - робота, навчання і т.д. А це ж передбачає в т.ч. мовний екзамен та визнання досвіду роботи чи навчання відповідно до загальних правил. Чи я помиляюсь?
-
Теж цікавить
-
Чому не можна? Дія старого закінчилася чи наприклад паспорт втрачено? В формі є такі варіанти
-
Наскільки мені відомо, то який паспорт ви вказали, з тим паспортом і будуть здійснюватись всі подальші дії. Ми теж хотіли отримати отримати візу на один паспорт, а їхати по іншому, нам підказали, що так не можна.
-
Добрий день, чи є у когось зразок запиту Кризис форм для вклейки візи у інший паспорт. Що саме і як потрібно писати, якщо заявка подавалася на один паспорт, а відправляти будемо інший?
-
це запит на вклейку візи у паспорт, потрібно відправляти паспорт у візовий центр
21 Jan 2023, 07:36
9 minutes ago