UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Друзі, Якщо на порталі у фінальному рішенні Написано: Your application was approved. Check your messages below for details (статус змінився сьогодні) Але при цьому, Повідомлень нище немає ніяких. Чи означає це, що паспорти вже готові з вклейкою візи, можна забирати ? Дякую наперед
-
А у вас залишився папірець, який дають, коли здаєте біометрію? Може треба звернутися у візовий центр, в якому здавали
-
Ні, не було ...
-
Доброго вечора! У когось було таке повідомлення? Не розумію, у чоловіка довго не могли взяти опечатки пальців не доведеться їхати ще раз
-
Все ок, можна подати паспорт після закінчення 30-ти денного періоду .
-
Добрий вечір. В мене статус змінився тільки як вклеяли візу
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, прийшло письмо Original Passport Request , але в Applicant status написано, що We are processing your application. Що це таке?
-
Я якраз в lot взнавав за знижку сьогодні, теж відповіли до 30 жовтня, і білет потрібно купувати тільки в аеропорту.
-
А как долго вы ждали ответ от визового центра?
-
Хотя у моей девушки и у брата статус поменялся на approved
-
Добрый день, сегодня получил ответ от IRCC. Мне нужно отправить паспорт для вклейки визы, но статус final decision не поменялся. У кого то было такое же?
-
Доброго дня! Отримала запрошення на вклейку візи 12 вересня. В Польщі здійснити запис на вклейку візи можливо у Варшаві з 18 жовтня. Але в цей час мій термін на вклейку візи в 30 днів закінчується. Порадьте, будь ласка, що робити!!! Можливо, в когось була схожа ситуація.