UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрый день. Кто из Франции посылал паспорт на вклейку? Поделитесь пожалуйста как оплатить обратную доставку и куда лучше посылать?
-
та сама помилка? вам все одно треба їм дзвонити. пробуйте час від часу. дуже багато в них запитів, не встигають(
-
Вітаю! В кого була така ситуація і як вирішили? У минулий вівторок подавався на 3к допомоги, вибиває помилку. Дзвонив на гарячу лінію, сказали все поправлять, спробуйте через тиждень. Пробую сьогодні і знову помилка! А на гарячій лінії завершують дзвінок і не дають оператора. 🤬🤬🤬
-
Я би вам радила до закінчення шенгену вилетіти до іншої країни, і там чекати на виліт до Канади .
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка може хтось летів без загранпаспорта, які авіакомпанії перевозять , дякую
-
Хтось подавав на вклейку паспорт поштою в Варшаві? Як це зробити?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хтось здавав свій паспорт на вклейку у Парижі ? Дякую!
-
Доброго дня. Вибачте, за те що повторю питання інших підписників, але хочу прояснити для себе кроки цього квесту Cuaet; ✔️Заява- зроблена прийнята ✔️Біометрика- зроблена, підтвердження через 20діб ✔️лист із запрошенням надіслати паспорт прийшов разом з підтвердженням біометрики. Я в Україні зараз, підкажіть, куди краще надіслати/привезти паспорт та скільки часу чекати на вклеювання візи? Дякую за відповідь!
-
Ще прийшов лист з інструкцією по оплаті кур'єра. Ігнорувати чи якісь дії потрібні?
-
Добрый день, прилетаю в Лондон-Онтарио 10-го октября, нуждаюсь в работе! Знание языка минимальное , мне 33 года , физической работы не боюсь , готов рассмотреть любые варианты . Буду благодарен за любую помочь ! Успехов всём в это нелёгкое время
-
Підкажіть, будьласка. Відправила паспорт у четвер разом з чеком на кур'єра. Прийшов такий лист на імейл. Це стандартно?
-
Рекомендують в Дюссельдорф віддавати на вклейку, а не в Берлін
-
Доброго дня, а чи можна відвезти паспорт на вклейку в берліні якщо так, то як? (Якщо я знаходжусь у Польщі)
-
Довіреність українською підійде, інфа 100%
-
* у нас різні прізвища (вітчим)😊
-
але близьким родичам скоріше всього без довіреності видадуть, раніше так було, принаймні
-
Забрати можна без запису, довіреність бажано на польскій мові написати і прикріпити до неї копію паспорта (закордонного та/або українського)
-
Добрий день) поставте, будь ласка, реакцію на це повідомлення якщо я правильно зрозуміла - у Варшаві можна забрати паспорт без попереднього запису на візит і якщо я буду забирати паспорт свого батька, то достатньо буже довіреності від руки на укр мові і копію його укр паспорта? В консент форму мене не вписували
-
Добрий день Вдалося вирiшити питання?
-
Калгари вряд-ли. Слышал про какие-то варианты в малонаселенных провинциях
21 Jan 2023, 07:36
9831/28826
3 minutes ago