UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Существует ли какая нибудь помощь с временным проживанием по прибытию в Канаду (Калгари)?
-
Всім добрий день, чи Берлін приймає паспорт якщо привозити самому?
-
Вам потрібен тільки паспорт і пісьмо запрошення ) вони самі пакують у конверт
-
Хто здавав на вклейку у Стокгольмі,скільки по часі чекати?
-
А дают какой то документ о том, что Вы сдали?
-
Ну це так )) вклеювання візи займає якийсь час) у Кишиневі говорять термін 6 тижнів А ми говоримо про саму здачу паспорта на вклейку
-
Не это у нас так я в Испании. Там нужно сдать паспорт с листом и ждать неделю. Так как паспорт отправляют в Париж на вклейку как я понимаю
-
Навіщо? У пісьмі є чітка інструкція , там нічого немає про очікування в тиждень )
-
А разве не нужно ждать неделю для этого?
-
Дякую за допомогу)
-
вчора здали на вклеювання паспорта. Українцям за програмою це безкоштовно. записуватися не треба, приходьте і кажіть, що ви на вклейку. необхідно взяти з собою паспорт та лист запрошення на вклейку (роздруковане). Вам там дадуть заповнити форму (така ж, як і була на здачі біометрії) і все. процедура зайняла 5 хвилин.
-
Може комусь буде корисно 👆
-
Особлива пропозиція від компанії LOT POLISH Знижка 15% від вартості білета для дорослого після надання посвідчення особи чи паспорта. У пропозиції приймають участь нові білети датовані не пізніше 30 веренся 2022 року. Щоб скористатися приходьте в офіси PLL LOT в аеропортах, містах та контакт-центрах. * Знижка розповсюджується тільки на тариф без урахування додаткових утримань та податків www.lot.com/ua/uk
-
LOT, прямий Варшава-Торонто, в кінці жовтня ціна 4000+ злотих, з першого листопада ціна від 3400 злотих, я буду летіти приблизно першого листопада
-
напряму з Польщі до Канади дорого, знаю тільки про перевізника LOT. Близько 4тис злотих квиток з Варшави
-
Доброго дня! Хто здавав паспорт на вклеювання візи у Кишиневі. Цікаво знати що необхідно та скільки все коштує?
-
Доброго ранку друзі,хто купував квиточки до Канади на літак з Польщі порадьте де краще і може дешевше.Літаками ще не літали лиш наземним по Європі😊Хвилююсь щоб не купити там де не треба.Буду дуже вдячна🙏
-
Дякую величезне 🙏
-
дружина відповіла, що З 830 до 1730
-
Доброго ранку. Буду дуже вдячна!!! Бо зібралась їхати вкидати паспорт, а потяг прибуває у Відень о 13:57. Стала сумніватись чи встигну!
21 Jan 2023, 07:36
9853/28679
14 minutes ago