UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Підкажіть будь ласка чи анулюють brp в Англії якщо відкрити візу в Канаду???наперед дуже вдячний!!!
-
Ловіть
-
Скажіть адресу повну куди? Дякую
-
В тому то і справа) Правильно до кожної коми
-
правильно, має бути запит на пріорітетний розгляд Прохання пришвидшити у за’язку з довгим очікуванням (вказати дату заповнення аплікації) Якщо запитів додаткових немає, то через 3-4 тижні з першої кризис форми повторити)
-
Подавала правильно, за всіма інструкціями, які вони мені надсилали. Англійську мову знаю добре, тож їм було зрозуміло, про що я прошу. Зверталася не лише на прискорення обробки заявки, але й туди, де якісь зміни в документах потрібні (бо в даті закінчення строку паспорта була помилка) І через веб-форму окремо в Лондон зверталася. Щось десь відповідали зовсім шаблонно, десь - не дуже. Але результату - нуль.
-
Добрий вечір! Хтось перевозив тварин (собака) літаком? Які діють зараз правила? Тест на антитіла до сказу потрібен? Дякую
-
Повторіть кризис форму Але має бути правильна подача звернення Подавати форму можна і в таких випадках потрібно кілька разів
-
Дякую
-
Можете знайти довірену особу, доручення від руки і копія Вашого паспорту (закордонний/укр) Запис на візит Відбір довіреною особою Відправка Поштою Польскою
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, з Варшави до України як отримували паспорт? Можете поділитися досвідом? Дякую