UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго часу доби! Підкажіть, будь ласка, якщо мама вдвох з дитиною 7 років буде летіти з Європи (Польща, Німечиина) до Канади, то потрібний чи ні дозвіл батька на виїзд дитини до Канади? І якщо потрібен, то дозвіл має бути перекладений англійською мовою? Дякую за відповіді, з повагою
-
Вітаю, я Тетяна. Рік назад переїхала в Торонто із Києва. Завтра проводжу ефір на тему еміграції Відповідаю на питання Доєднуйся Пишіть, відправлю посилання
-
Дозвіл потрібен для всіх країн. В Польщі одразу спитають, на літак не посадять без дозволу. Не знаю, яка мова для поляків, але підозрюю, що польська. В мене донька 16 вже була, і то причепились, але після декількох хвилин сперечань пропустили. Стосовно німців не знаю, але підозрою, що також пересадка, можуть задати питання. Я б може б зробила три переклада, німецька, англійська, польська, з огляду на те що я не хотіла б бігати по аеропорту і комусь щось доказувати, переклад коштує не так вже дорого. Моя донька, коли їй вже 17було, їздила з Канади до Норвегії, пересадка у Франкфурті. Звісно у Франкфурті заблукала, історія довга) Коли знайшла свій літак, квиток не відбився, офіцер почав їй питання задавати німецькою. Донька моя каже інгліш пліз, бо я не розумію німецьку. Потім в поліцію забрали, вперто намагалися розмовляти німецькою, потім здалися і перейшли на англійську. Документи перевірили, роздрукували новий квиток, посадили на літак. Так що німці також вперті. Вирішуйте самі, чи коштує воно нервів
-
Чула, що можуть воркперміт анулювати, але сама не знаю
-
Ласкаво просимо, Oliver Ryan! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
I have never seen a team as wonderful and respectful of words as yours, because you made me understand right from wrong due to everyone's instincts or thoughts and my previous experience, but now I know that you are the best manager of all. I met. Thank you very much, I will tell the world about you and your good deeds @SethEarline
-
Доброї ночі! По cuaet для дитини щоб отримати допомогу по прильоту в Канаду,що потрібно отримати в аеропорту?(дитина 1.5 р)
-
You can apply if you’re in Canada you were approved under CUAET(opens in a new tab) your temporary resident status document [IMM 1442] has a remark that you’re here under CUAET If it doesn’t, you need to apply and be approved to extend your stay as a worker, student or visitor from inside Canada under CUAET(opens in a new tab) before you apply for financial assistance. you have a Canadian bank account How to open a bank account You need your temporary resident status document [IMM 1442] This is your visitor record work permit study permit temporary resident permit passport Most banks will ask you for a social insurance number (SIN) They ask this for tax purposes. You do not need a SIN to apply for financial assistance. However, if you plan to work in Canada, you will need a SIN. Тут наче нічого складного , якщо не розумієте англійської, то Гугл перекладач творить дива. Це не хейтер месадж, просто одно й те саме питають, але все написане на сайті Канади. Коли, які строки, як,де, на що подаватися. Дитині без дозволу на роботу СІН не дадуть, та й він не потрібен для ваших цілей
-
І заявка одна на всіх членів сім'ї. Гроші прийдуть на рахунок батьків, якщо вони з дитиною їдуть, або на рахунок опікуна
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, собираемся в Торонто на неделю, интересует мед осмотр Если собираемся просто получить ВП и выезжать, нужно проходить мед экзамен? Или его нужно будет проходить когда будем возвращаться в Канаду через год +-? Не можем понять вообще