UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доручення від руки, роздрукована копі паспорту
-
Може))
-
Добрий день! А чи є якась гаряча лінія, куди можна подзвонити щоб уточнити за візу? В посольствах суто автовідповідачі, вони відповіді не дають.
-
Вітаю, у кожної провінції є свій сайт, на якому є посилання Immigrate to Alberta/Manitoba/etc. Ваше питання не зовсім чітке так як не зрозуміла чи ви в пошуку провінційних номінацій чи окремих іміграційних програм. У будь якому випадку, усе гуглиться і вся доступна інформація та всі мови яким ви повинні відповідати на сайті провінції що вас цікавить.
-
Вже писали(.. Шаблонну відповідь також отримали. Але вона не дає відповідь на питання 😞
-
Тут стільки ботів і збоченців налетіло. Постійно пишуть в особисті з цієї групи 🫤
-
Всім привіт. Ситуація - foil-less visa в Канаду та квиток Прага - Відень - Монреаль. 2 рейси однієї авіакомпанії. Тобто візу будуть перевіряти в Чехії, а не в Австрії. Чи посадять на літак в такому разі?
-
Вітаю. Допоможіть, бульласка, про алгорітм дій в такому випадку: Я з дітьми в березні 2022 отримали канадьскі візи з кінцевим строком - до кінця дії закордонного паспорту. Також ми всі в березні 2022 року в аеропорту Торонто отримали верк перміти (та стаді перміт) на три роки. Однак, у мого молодшого сина строк дії закордонного паспорту закінчився в липні 2022 року. В українському посольстві в Торонто йому подовжили дію паспорту на 4 роки, тобто до 2026 року, про що зробили відповідний запис в паспорті. Однак, фактично, сама канадська віза у мого сина закінчилась липнем 2022 року. Як і де мені отримати цю візу знову для сина? Буду вдячна за поради й допомогу.
-
Привіт! Підкажіть де найлегше адаптуватися (більше допомоги для українців, більша діаспора і т.п)?
-
Якщо це оф сайт Канади