UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня ! Підкажіть будьласка, що робити в такий ситуації ? В аеропорту отримали work permit , пришли на наступний день за sin namer , а нам кажуть що приходите за 2 тижні, ми вас не бачимо у програмі. Подавались одразу 3 людини , у двох все добре , а у однієї чомусь ні.
-
Доброго вечора, знаю хорошого вчителя математики - якщо комусь потрібно, можу поділитися контактом 😊
-
Там нібито Німеччина, Угорщина та ще декілька
-
Очікування 2 тижні Але ви повинні бути в переліку країн дозволених
-
Відвожу дитячі паспорта без погодження на вклейку візи.Кому потрібно,пишіть
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, чи можна оформити дозвіл на роботу пізніше? І якщо я маю ФОП в Україні, то чи треба платити ще й налог в Канаді?
-
Підкажіть будь ласка що таке біометрія ? Якщо ми подались на Cuaet і в нас з чоловіком загран паспорта вже біометричні (робили їх в 2018 році), то теж треба бути робити цю біометрію ? І де вона робиться ? Це треба зі своїми загран паспортами їхати особисто в візовий центр і здавати відбитки пальців , чи що ? Я не розумію що це таке ця біометрія ?
-
А ще підкажіть, читала що можно через спеціальні фірми платно, передати паспорта щоб зробили цю біометрію в Польщу ? Яким чином це відбувається , адже потрібна особиста моя присутність ? Чи я щось не так зрозуміла ?
-
Дякую
-
Отримання візи в Канаду це декілька етапів. 1 етап: подача заявки, зазвичай зразу після подачі заявки має прийти запит на біометрію, якщо заявнику від 18 до 60 років. Якщо раніше здавали відбитки пальців для візи в Канаду або США, то не потрібно. Тривалість: 1-2 дні. 2 етап: здача біометричних даних. В Україні це робиться у Львові, там черга велика, щоб записатися туди, треба написати їм на електронну пошту. Але записатися можна тільки після отримання biometric collection letter, бо ви там маєте вказати дані, які зазначені в цьому листі. Тривалість залежить від місця здачі біометрії, у нас було 2 місяці від подачі заявки до здачі біо. 3 етап і найскладніший: це очікування паспорт реквест. Якщо він у вас з‘явився, то вам погодили візу і ви можете переходити до 4 етапу: відправки паспорту за кордон, якщо ви в Україні. Тривалість: від тижня до безкінечності (є люди які чекають паспорт реквесту ще з травня). 4 етап: вклейка візи, зазвичай (якщо ви в Україні), вам необхідно відправити кудись в Європу ваш паспорт і вам візу вклеять. З цим процесом теж є нюанси, я для убезпечення себе від них заплатив гроші за паспорти, щоб замість мене подала людина з туристичної фірми. Тривалість етапу: 3-4 тижні.
-
Так