UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую
-
Тут багато умовностей Залежить від наявності і терміну дії ворк перміту Ніхто не казав що не можна оформити новий ворк перміт на загальних умовах Плюс звісно сам термін дії візи
-
А якщо батьки не планують подаватись на візу?
-
Я зверталася до компанії у Львові,дуже швидко усе зробили +380 (73) 030 52 30 Рекомендую😉
-
добрий вечір підкажіть будь ласка?До якого числа можна оформляти візу якого місяця !?
-
Дякую! Но так і не почув відповіді до якого місяця і числа можуть робити візи ?! Просто в даний момент підтверджую группу інвалідності, щоб знати як мені бути?
-
Підкажіть будь ласка, всі в бога вірять же раді бога підкажіть відповідь на моє питання!Но так і не почув відповіді до якого місяця і числа можуть робити візи ?! Просто в даний момент підтверджую группу інвалідності, точніше у мене друга група робоча,а я роблю не робочу все пройшов жду тепер коли назначать комісію, щоб знати як мені бути може їм дати трошки коштів прискорити їх кожен врач же любить гроші, та що там врачі кожний ?
-
Найрідніші конкуренти))) Пані Мирослава Ви сама агент І компанія то Ваша)
-
Дякую вам кожному хто дав відповідь, як моя бабуся говорить дай бог вам здоров'я кожному
-
Абсолютно вірно
-
Заявки до 31/03 Програма діє до 31/07 (тобто опрацювання вже поданих анкет)
-
Не можна Найближчий у Варшаві Можемо допомогти)