UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Привіт! Постараюся коротко: я з родиною приїхала в Німеччину, звідси заповнила все на куает та й почала займатися оформленням тут ( у Гурманії), але запрошення на вклейку прийшло супер швидко, то ж я відправила документи в посольство так і не встигнувши оформитися в Германії. Крайній срок отримання мого паспорта візовим центром був 2 січня 2023. Я відправила паспорт 27 грудня 2022, все ж думала шо встигну тут оформитися, але зіштовхнулися з купою бюрократичних процесів. 30 грудня 2022 мій паспорт вже був у місті доставки. 31 грудня 2022 (субота) dhl спробували доставити (доставка з рук в руки), але ж ніхто мабудь не працював, тож паспорт мій не отримали), потім ще сьогодні знов Була доставка, але отримувач не отримав (тавтологія) доставку. Коротше завтра вже 3 січня 2023, скоріше за все dhl знов повезе той мій пашпорт туди. Візовий центр прийме його, а далі… а далі не знаю що буде Будь ласка, не пишіть образливі комент чи шось типу «так треба було …» В мене це вже сталося Проблема в тому, що тут я не оформилася, а Канаду, мабудь, прохекала. Жити за власні кошти тут я не можу, бо їх майже нема 🥲 І оце я собі подумала шо маю все ж таки тут (в Германії) оформитись, а вже потім розбиратися з куает… може то просто не моя доля 😢 P.S. Коротко не вийшло
-
Я зара таке напишу… 🤡🥴аж сама в шоці, але чи намагався хтось забрати пащпорт з візового центру після відправки на вклейку візи?
-
Добрий вечір! Може хто знає,підкажіть,чи можна якось відмовитись від візи,яка вже вклеєна у паспорт?
-
Для того,щоб сдати паспорти на візу-треба записуватись чи не потрібно?
-
В Вінніпезі заздалегідь реєструватись не потрібно. По прильоту шукаєте волонтерів в аеропорті, які допоможуть з заселенням, жити можна до 30 днів. Щодо виплат, варіюється від кількох днів до 2 тижнів.
-
Нехай все складеться якнайкраще🥰
-
То пухнастики,то діти.. У нас дитині ще реквесту не дали,то усі з візами а меньша дитмна чекає більш ніж 4 місяці,мотім історія пухнастиків почнеться..
-
Так, є складнощі, але чого не зробиш заради пухнастиків)
-
Дякую,бо я скоро посивію з їхніми вимогами..
-
Ні,ні) Кролям, та тим тваринкам, для яких не призначені вакцини та інші заходи, наприклад, як для собак, котів..
-
Це тількено кролям? Бо в мене 2 кота і великий собака,думаю кожному по кімнаті то я з дітьми на вулиці у собачій будці?))
-
Доброго дня,шановні. Наша родина приїжджає наприкінці січня до Вінніпега. Будь ласка, підкажіть: для отримання тимчасового житла в готелі потрібно десь заздалегідь реєструватися або кудись писати-дзвонити і скільки за термінами займає отримання державної одноразової допомоги з моменту прильоту?
-
Наскільки пам’ятаю, то ні
-
А це з усіма тваринками потрібно окрема кімната?
-
Добридень! Потрібна допомога 🙏🏼 Едмонтон Ми їдемо з кроликом і до нашого приїзду вже має бути квартира, в яку інспектор до нашого приїзду має прийти та побачити окрему кімнату, яка закривається на ключ/замочок, у якій кролик сидітиме на карантині. Але ми не знаємо точну дату приїзду, оскільки отримання документа займає плюс мінус місяць, і ми маємо дочекатися дозволу інспектора. Питання: у когось є контакт людини, яка зможе здати квартиру через місяць/два і дозволить заселитися з твариною і показати квартиру інспектору (вона прийде раз просто перевірити наявність окремої кімнати) 🙏🏼
-
Вітаю, мабуть найкраще дізнатись це подзвонивши в візовий центр, де ваш паспорт. Вам однаково доведеться контактувати їх для доплати послуги і надання підтвердження оплати.
-
Добрый день! Нужна помощь 🙏🏼 Мы едем с кроликом и до нашего приезда уже должна быть квартира, в которую инспектор до нашего приезда должен прийти и увидеть отдельную комнату, которая закрывается на ключ/замочек, в которой кролик будет сидеть на карантине Но мы не знаем точную дату приезда, так как получения документа занимает плюс минус месяц и мы должны будем дождаться разрешения инспектора. Вопрос: у кого-то есть контакт человека, который сможет сдать квартиру через месяц/два и разрешит заселиться с животным и показать квартиру инспектору(она придёт один раз просто проверить наличие отдельной комнаты)🙏🏼