UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
6 місяців в мене просто інакші обставини
-
Canada Visa Application Center - Warsaw Al. Jerozolimskie 179 (Blue City, LEVEL +2) , 02-222 Warszawa Запис обов‘язковий
-
Вітаю Nastia. Я відправляв з Києва. Дуже раджу @Myra_CUAET. Два тижні лише
-
Дякую за рекомендації 🙌
-
Доброго всім! 🌞 Я чекав на візу рівно рік і досі чекаю, а дружина і син отримали її через 3 місяці! Крім того, будь ласка, у когось була подібна ситуація? Я можу щось зробити? Я багато разів писав їм через екстрену контактну кризу, і вони сказали, що моя заявка все ще розглядається! Будь-які думки будуть вдячні, особливо якщо хтось має подібний досвід. *До речі, я подав заявку на нас усіх, як на одну родину. Дякую ツ
-
Доброго дня! Ви українець? Держадміністрації, податкова, прокуратура, військовий (саме робота), тобто доступ до державної таємниці?
-
Я постійний житель України і маю статус ПМЖ посвідка на постійне проживання, мій син і моя дружина українці, я лікар, а не урядовець чи державний адміністратор взагалі
-
Тут є в чаті заявники що півтора року чекають Нажаль тільки чекати
-
Ні, не отримав!
-
У мого друга така сама ситуація, у він отримав візу швидко, тоді як інший друг, як і я, теж чекає, це випадково
-
Доброї ночі Підкажіть Будьласка, у всіх анкети пройшли з першого разу? Я хочу оформити нові паспорти - 2 тижні чекати на них. Вспію до 15 липня податися? І як краще - подружжя з неповнолітньою дитиною в одній аплікейшн чи всі окремо? Які швидше розглядають? Заздалегідь вдячна за відповіді🙏
-
З приводу першого не знаю. А подаватись краще групою, навіть якщо їдете окремо. Ми з чоловіком подавались окремо і нас розглянули обох за тиждень однаково. А хтось в групі і різниця у півроку-рік. Залежить від бекграунду, а не способу подачі, але вам особисто легше в групі менеджити, а не окремими аккаунтами, дитина 100% з одним(або обома) з батьків в групі