UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Nino гамарджеба. Пишите, пожалуйста, мне. Я буду переводить для Вас и пересылать в чат. Диди мадлоб
-
Зверніть, будь ласка, увагу на прізвище. Ок?
-
Подскажите пожалуйста насколько жесткие сроки в отправке паспорта в течении 30 дней? Не успеваем отправить в этот срок, будет опоздание на 2 недели, насколько это критично?
-
Вибачте, я зрозуміла. Тож якщо можете підкажіть що можу ще зробити.
-
Напишіть в ПП Задам кілька питань Якщо дозволи батька у Вас на руках То вклеїмо 👌🏻
-
Прошу пробачити пана Володимира на перший раз В живому діалогу прекрасна українська і наш клієнт
-
Дуже дякую вам,усе добре! Просто ,поки що не повністю перейшла на українську, тож іноді плутаюсь де які правила у чатах
-
Дякую,бо вже хвилювалась! Пробачте,багато чатів різних ,плутаюсь іноді.
-
Привіт! Чи планує хтось їхати з України в Торонто в найближчий час? Дуже потрібні ліки та дещо маленьке передати. За умови домовимося. Дуже дякую🙏
-
Підкажіть будь ласка репетитора англійської , бажано 📍 Edmonton offline або online , за канадським часом ( субота вечір / неділя ранок ) . Дякую 🫶🏻
-
Всім привіт, ніхто не бажає добавитись в сімейний план duolingo super?
-
Привіт! Підкажіть будь ласка коли починає діяти медичне страхування: одразу по прильоту чи після оформлення документів? Якщо чекати державну безкоштовну медицину декілтка тижнів наприклад, то потрібно оформлювати страхування як для туриста ще до вильоту?
-
Підкажіть, будь ласка, чоловіку надіслали запит на додаткові документи CV/Resume і Details of Police Service, в листі вказано, що термін надання документів "within the timeframe indicated in your online account", але ніде його не бачу, ні на пошті, ні в обліковому записі. Може хтось зустрічався з таким? або підкажіть в середньому який термін є для надання додаткових доків?
-
Доброго дня. Чи є в когось приклад CV/Resume?
-
30 днів