UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий день, підкажіть будь ласка. Тут сказано подивитись на сайті чи потрібна біометрія, на сайті написано що потрібна тільки якщо вам приходила вимога на емайл, після відправлення заявки на візу. Мені нічого не приходило. Тоді мені нічого не заповняти та відправити пустий лист?
-
Вам в кабінет повинен прийти лист Biometric institutions letter
-
Скільки років ?
-
Так. В такому випадку вам не потрібно біометрію. Але якщо вам немає 18 років то з вами повинен їхати хтось із батків або законних опікунів. Хтось із батків подавався на візу ?
-
Привіт) може хтось підказати… мої знайомі подавались на куаєт, отримали запит на здачу біометричних даних, але не змогли записатись на сайті (він тоді не працював толком), не знали, що можна записатись по емейлу і просто забили. Термін 30 днів пройшов. Тепер вони дізнались і хочуть відновити процес. Чи є така можливість?) дякую)
-
Добрий вечір, а якщо я приїхав до візового центру відва свій паспорт на вклейку візи, та обрав спосіб отримання документів через курʼєра, де я можу подивитися де знаходиться мій паспорт?(на візу я подавася CUAET, і все робив через портал IRCC, ну звісно окрім реєстрації на здачу біометрії)
-
Так, звісно можна. Нехай терміново реєструються на біометрію до візового центру м. Львів або Київ (якщо вони в Україні ) і здають біометрію.
-
А ви подавали заявку на Украінский паспорт ?
-
Дякую велике ☺️
-
Ні, не відмовлять. Не переймайтесь . Нехай батьки здають бвометрію і очікують на погодження візи.
-
Здравствуйте ☺️ у меня похожая ситуация .. я заполнила заявку на cuaet родителям , но они должны были до 15 июля сдать биометрию по истечению 30 дней , но я не учла этот момент😰 и запись у них на 21 . Запись подтвердили пришел лист-подтверждения.. Как быть ? Не откажут ли им в биометрии ?
-
Як зазвичай. В особисті напишіть , скину посилання на відео інструкцію
-
Але дати вам запит можуть навіть без батьків. Нема прямої необхідності в подачі ваших батьків на візу. Якщо ви подались окремо як неповнолітня, ви також отримаєте реквест з часом. Практика показує що окремо подані громадяни до 18 та після 60 отримують запити також