UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Цікава відмова звичайно. Йому тут відмовили в ворк перміт, але не слова про CUAET. Програма тимчасових іноземних працівників. Це точно по цій програмі заявка подана?
-
Він протермінував більше ніж на 30 днів. Але це не перша відмова за останні дні.
-
Виходить це не про CUAET мова?
-
А він коли подався ?
-
Не можу заперечити. Я такого ще не бачив серед наших, але можливо хтось з колег теж з цим стикався! Раніше ми керувались наступним правилом:
-
Тут цікаво було б глянути кабінет. Мене дивує назва програми по якій відмова. Це не CUAET. Temporary Foreign Worker Program дійсно існує. І 80% аплікантів з протермінованими біометріями. Та особливо Київ. Якщо все дійсно так, тоді погано. Але перше треба розібратись в цій ситуації, щоб точно сказати. Якщо маєш можливість, скинь мені в особисті з кабінету скріни. Мені було б цікаво в цьому розібратись.
-
Тобто він здав біо, отримав візу та вирішив зробити ще одну заявку щоб отримати наприклад другу туристичну. Данні біометрії не підтягнулись ? Та прийшла відмова? Або анулювання ?
-
Я собі та своїй сімʼї робив другу заявку. І дані біометрії підтягнулись на другий день. На тепер в двох різних закордонних паспортах маємо візи - в одному туристична, а в іншому - робоча. Мене завжди цікавлять проблемні кейси та тому як так випитую подробиці. Загальну інфу всі і так знають. А тут дуже нетипові скасування або анулювання
-
Підкажіть, будь ласка, в уже ухваленій візі бачу що Province: Unknown і в мене і в дружини. Подавався вже давно так що точно не памʼятаю що і чому обрав. Це я щось наплутав чи можна потім обрати?
-
Тобто все ок, можна за прибуттям фактично обрати?
-
В заявці до ухваленої візи
-
Ласкаво просимо, Зоря! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Таке питання. Записався на біометрію, але не зміг пройти її, бо були обстріли і не було можливості виїхати. Зараз записався ще раз на наступний тиждень, але прийшов лист, що відмовлено у заявці по програмі на підставі того, що я не пройшов біометрію першого разу. Чи були подібні кейси? Чи є сенс їхати здавати зараз біометрію?
-
Якщо подавались до 15, так звичайно приходили