UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Один день. Візит до лікаря 100$, кров та рентген80$. На одну особу.
-
Так
-
Ми дуже хвилювалися за медогляд. Прийшли ми до лікаря в Галіфаксі, він анкету заповнив з даними, дав скерування на кров і рентген. Ото і вся процедура. Сказав, що згідно з еміграційною службою, всі українці по КУАЕТ прибувають абсолютно здорові, з нормальним тиском і зростом 170см, не дивлячись на вік
-
-
Доброго дня , він змінив адресу тепер візовий у Берліні знаходиться тут Zimmerstr. 68, 10117 Berlin, Germany
-
Всім привіт! Хочу залишити щирий відгук про послуги @myra_cuaet Дуже приємна людина, завжди на зв’язку, відповідає на всі питання дуже толерантно та професійно) вклеїли всій родині, тому з радістю рекомендую😊
-
Ласкаво просимо, Черный дембель! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго часу, хто може підказати. Заповнював анкету ще рік тому, але здав біометрію та отримав візу лише протягом цього місяця.. але у мене віза v-1 visitor. А дівчині своїй робив упродовж місяця останнього і вона отримала w-1 worker.. чи колосальна різниця? І чи можу я отримати work permit у Канаді?
-
Ласкаво просимо, Zain! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Привіт, що мені потрібно зробити, щоб подати заявку?