UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ну довше у того який основний, тому на нього і робив. Але у правилах треба щоб була наліпка. А наліпка, відповідно, на іншому (( А по якому буду прибувати - мені ж без різниці.
-
Ласкаво просимо, UA! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня. Чи є в групі українські фотографи в місті Кінгстон (Онтаріо)?
-
Ласкаво просимо, Liubasenko! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка, як проходить отримання перміту по тревел візі в аеропорту, якщо по ворк перміту ще зрозуміло, то по тревел для мене ліс. Чи ставлять КУАЕТ і що необхідно мати з документів на руках, бо чула і читала, що зараз у багатьох із цим проблеми після завершення програми. Буду вдячна, якщо хтось поділиться своїм досвідом.
-
Маєте на увазі той, що взяв помилково - N2, і відповідно на якому наліпка?
-
Ласкаво просимо, Bipa! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Чи було в когось випадки коли курʼєр привіз посилку в візовий центр, а там нікого не було і ніхто не забрав її? Чи потрібно чекати, що завтра буде? І чи взагалі завтра вона дійде до ВЦ. Служба DHL
-
Ласкаво просимо, ПРАВО НА! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Підкажіть будьласка, може хтось знає по Варшаві, приблизно, як довго чекати вклейку після передачі паспорта? Який найгірший варіант може бути? (намагаюся поєднати видачу нового паспорту в ДП Документ та поїздку за готовою візою)
-
Ласкаво просимо, 𝓘𝓻𝔂𝓷𝓪 🌿! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго вечора! За якою адресою я можу взяти Work Permit у Ванкувері? Дуже вдячна за відповідь
-
Скажіть IMM1442 мені де написано цей номер чи він в окремому документі? На сайті Канади ссилки працюють по «колу» та не знайдеш роз‘яснень