UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ласкаво просимо, Francis! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, зараз людям , які вперше приїхали до Канади по програмі надається якесь житло? Та взагалі яка допомога є?
-
Наскільки я знаю. Маєте заїхати до червня/травня 2024 року( офіційна дата на сайті Канади), щоб отримати ворк/стаді перміт та допомогу від держави. Без дозволу на роботу/навчання можете заїхати, поки віза не скінчиться, але працювати/вчитися не зможете одразу.
-
Ось і дата. Дякую.
-
𝙏𝙝𝙚𝙧𝙚'𝙨 𝙨𝙩𝙞𝙡𝙡 𝙝𝙤𝙥𝙚 𝙖𝙜𝙖𝙞𝙣 𝙩𝙧𝙮 𝙩𝙝𝙞𝙨 𝙣𝙤𝙬 𝙒𝙞𝙩𝙝 𝙟𝙪𝙨𝙩 $500 𝙄 𝙣𝙤𝙬 𝙚𝙖𝙧𝙣 𝙢𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙖 𝙥𝙧𝙤 𝙩𝙧𝙖𝙙𝙚𝙧 𝙟𝙪𝙨𝙩 𝙮𝙚𝙨𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙮 𝙄 𝙚𝙖𝙧𝙣𝙚𝙙 𝙤𝙫𝙚𝙧 $16,730. 𝙏𝙝𝙞𝙨 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙖𝙣𝙮 𝙞𝙨 𝙩𝙝𝙚 𝙗𝙚𝙨𝙩 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙖𝙣𝙮 𝙄 𝙝𝙖𝙫𝙚 𝙚𝙫𝙚𝙧 𝙬𝙤𝙧𝙠𝙚𝙙 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙟𝙤𝙞𝙣 𝙣𝙤𝙬 𝙩𝙤 𝙢𝙖𝙠𝙚 𝙛𝙤𝙧𝙩𝙪𝙣𝙚 @Bryan_Williams1 @Bryan_Williams1 t.me/+BDww_KWNLNQ5NGQ0 t.me/+BDww_KWNLNQ5NGQ0
-
t.me/+co1CQ_cKRrZkODJk
-
вітаю вас. Я вчора подала аплікацію на продовження ворк перміту. Але сьогодні мені прийшла форма ІММ5988, в якій вказано, що з цим листом ваш попередній вп вважається дійсним до квітня наступного року, доки розглядатиметься ваша аплікація. Скажіть будь ласка може комусь щось подібне також приходило?
-
Так, наразі ми в Канаді. Але строк дії вп до 31 жовтня, отримала новий паспорт і подала на продовження. То переймаюсь може щось не те заповнила.
-
I'm glad I tried with Mr Aaron out . I have wasted too much on other platforms without gaining my profit but finally I came across this expert trader . I invested $ 500 on his platform and within 48 hours I got $ 5,400 sent to my wallet I owe this man everything and I must keep sharing this testimony to everyone I comes across . Contact him via link on his Bio @Aaron_Russell_fx @Aaron_Russell_fx
-
Шановні адміни, видаліть, будь ласка, цього скамера ↑
-
Вибачте будь ласка,які ви документи докладали до паспортів ,на влейку ,коли відправляли ? Дякую
-
Доброго дня всім 🤗 Минулого року відкрили візи собі з чоловіком, зараз відкриваю батькам, потрібно вже відправити їх паспорти на вклейку, але я вже забула які доки докладали до паспортів 🙈 ?? Потрібно ще щось? Кур'єрську доставку не замовляю, так що чек скасовується. І якщо у вас збереглися ці доки (згода на обробку персональних даних), могли б ви будь-ласка поділитися зі мною у приватні смс 🙏🙏🙏❤ Не можу їх ніде знайти, ні на яких сайтах. Заздалегідь дякую 🙏
-
Дякую. Не знайшов
-
Привіт, де можна дізнатись дату початку медстрахування RAMQ? На картці assurance maladie лише дата кінця