UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго вечора Хтось пам’ятає до котрого місяця продовжили дію бенефітів по хелс карті?
-
Ласкаво просимо, Ruslan! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня!Підскажіть будьласка,чи є волонтери по прильоту до Торонто в суботу,неділю і з котрої години і до котрої?І чи є 14 днів можливість перебувати в готелі безкоштовно?
-
Теж цікавить
-
Скажіть, будь ласка, чи можно привозити з собою в багажі сало? Невеликий шматочок, герметично запакований
-
Мʼясо не можно ввозити, наскільки я знаю, в мене забрали бутерброд із беконом навіть
-
Дякую
-
Там як прилітаєш, зазначаєш чи везеш мʼясо взагалі. Ну можете збрехати звісно 🙄
-
Ласкаво просимо, .! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Сергій! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Привіт. В мене до сих пір(майже 1.5 року) немає відповіді на візітор віза. А я хочу на ворк перміт. Підкажіть як мені діяти?