UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ласкаво просимо, татьяна! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня, усім. Чи можете підказати, як правильно поступити у моїй ситуації. Можливо, хтось мав такий досвід. 1. Я заїхала у Канаду у кінці червня, отримала ВП у аэропорті, де було написано, що маю пройти протягом 90 днів іміграц мед огляд. 2. Пробула лише два тижні на території Канади, і за сімейними обставинами терміново виїхала додому. Мед огляд не пройшла. 3. Наразі повертаюся у Канаду. Знайшла роботу, буду працювати. Термін 90 днів уже пройшов. Як прилечу, то відразу хочу пройти мед огляд. Запитання: чи потрібно мені писати до the IRCC, чи ще кудись і пояснювати, чому не пройшла своєчасно медогляд?
-
У меня вопрос.Смотрю все выезжают в отпуск в Кубу,Мексику,Доминикану (сам собственно планирую)и возвращаются без проблем.Но так же читал в некоторых ресурсах что могут отказать во въезде в Канаду?Есть какие то мысли по этому поводу?А то чёт начинают терзать смутные сомненья)
-
t.me/+gf6R1HuzNgU0MGNk
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста как оформить первую фин помощь по приезду на детей? Им нужно открывать отдельный банковский счет? И как правильно заполнить на них заявление? От имени родителя или на имя ребенка? Также нашла инфо на сайте что в ворк пермите может быть вместо даты рождения указана звездочка *. У кого то было такое? Куда обращались? И посоветуйте пожалуйста банк в Торонто для открытия счета для этой помощи.
-
В Києві, здається, є акредитована клініка?
-
Можливо, краще пройти медогляд вдома?
-
Привіт! Можливо хтось стикався — повинна зробити зараз вклейку візи і треба оплатити консульський збір, але українські банки не дають зробити платіж закордон згідно обмежень НБУ Буду вдячна, якщо підкажете варіанти, як оплатити консульський збір для вклейки візи
-
Ласкаво просимо, Daria! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Charlotte! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Now I believe in what people say about you is true, You're indeed a man of your words , you have changed lives including mine with just Investment of $400 I make withdrawal of $8000 thanks for your kindness sir , I will use this opportunity to recommend you to everyone here. To Contact him. ✍️ @Craig_Homeless
-
Всім привіт) Підскажіть будь ласка, може хтось знає, де і коли проводяться зустрічі підприємців або для підприємців в Торонто та ГТА? Десь мені попадалися інформація, але не можу знайти. Може хтось знає хоча б, де шукати. Дуже дякую
-
Всем привет, кто-то сталкивался с такой ситуацией когда на момент подачи визы CUAET у ребенка не было паспорта, а сейчас у него уже есть паспорт но там нет вклееной визы, я позвонил на линию техподдержки узнать что в таком случае делать и впустят ли его в канаду без этой визы, и техподдержка сказала что надо делать теперь еще раз подачу уже другой визы по этой ссылке : ircc.canada.ca/english/information/applications/visa.asp но это очень странная ситуация, потому что когда в визовом центре проходили биометрию, то спрашивали за ребенка и там сказали что ребенок автоматом получит визу как одобрят нам, и теперь вопрос действительно только один путь заново теперь подаваться на другую визу?
-
Всем привет, кто-то сталкивался с такой ситуацией когда на момент подачи визы CUAET у ребенка не было паспорта, а сейчас у него уже есть паспорт но там нет вклееной визы, я позвонил на линию техподдержки узнать что в таком случае делать и впустят ли его в канаду без этой визы, и техподдержка сказала что надо делать теперь еще раз подачу уже другой визы по этой ссылке : ircc canada ca/english/information/applications/visa.asp но это очень странная ситуация, потому что когда в визовом центре проходили биометрию, то спрашивали за ребенка и там сказали что ребенок автоматом получит визу как одобрят нам, и теперь вопрос действительно только один путь заново теперь подаваться на другую визу?
-
Всім привіт хтось стикався з такою ситуацією коли на момент подачі візи CUAET у дитини не було паспорта, а зараз у нього вже є паспорт але там немає вклеєної візи, я зателефонував на лінію техпідтримки дізнатися що в такому випадку робити і чи впустять її в канаду без цієї візи, і техпідтримка сказала що треба робити тепер ще раз подачу вже іншої візи за цим посиланням: ircc canada ca/english/information/applications/visa.asp але це дуже дивна ситуація, тому що коли у візовому центрі проходили біометрію, то питали за дитину і там сказали що дитина автоматично отримає візу як схвалять нам, і тепер питання справді тільки один шлях заново тепер подаватиметься на іншу візу?
-
Підкажіть будь ласка, через який час після прильоту в Канаду можна подаватись на фінансову підтримку? Ми прилетіли два дні назад , зробили банківський рахунок , намагалися подати аплікацію , але видає помилку