UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
This is real. You can testify with me once you give them a trial. I saw a post which only did not attract my attention but later I was persuaded to give it a try and here am I today sharing the testimony and good news of this platform. thanks to the woman who I saw his post on Telegram. Click on the link below for more information
-
Ласкаво просимо, Antonia Wagner! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Join_The Company_Channel Join_The Company_Channel
-
Привіт,підкажіть чи потрібно для навчання заміняти work permit на study?
-
-
-
@ANTHONY_GLADYSFX I'm so excited when I opened my Blockchain wallet and I saw my payment of $9,500 USDT what a boost! After 24hrs just with my capital of $900 USDT with no extra charges You are the type of manager I have always wanted, Thanks so much for the payment. Sir I want to reinvest because I never believed this platform will change my life financially don't just read take a bold step now and contact him with the name here 🔥💯✍✍✍✍✍ @ANTHONY_GLADYSFX @ANTHONY_GLADYSFX
-
If you keep doubting this platform you are not ready to succeed, I just invested $500 which was the last money in my account and I was so surprised when I received $8,500 after trading just imagine if I did not invest my money I would have been totally broke by now,but I made the Best decision and now I am ready to receive $26,500 after I invested $2,000 Contact her now @Bruno_Matteo 👆👇
-
Доброго дня.🇺🇦 Шановна Громадо. Звертаюся до Вас як до єдиної надıї 🧚♀️ Моїй єдинıй дитинцı вкрай термıново потрıбна допомoгa💗 Янголятко зовсıм маленьке, тільки 4 рочки. Дитина помиpає.🧚♀️ Ми кожного дня боремося за ії життя.❤ Благаю Вас, не покидайте нас на сомоті у цій біді. Допоmожıть. Надıя тıльки на Вас. Будь ласка, перейдіть в мıй аkaунт.Там я виклала всю нашу ıсторıю.
-
Ласкаво просимо, ofbf! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Хто знає адрес в Калгарі де можна пройти медичний тест?
-
Привіт всім мене звати Віра, я нещодавно переїхала в Канаду і починаю заново тут свій бізнес, який успішно працював в Єгипті✨ Я шию нижню білизну на замовлення по індивідуальним міркам , залишаю свій інстаграм instagram.com/lingerie_nude_canada?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== , буду рада новим підписникам та клієнтам. Можете переглянути роботи які я шила в Єгипті і нові роботи, які створені вже тут. Також можна замовляти як з інстаграм так і з платформи Etsy. Доречі є повернення та обмін товару 🤍 Буду вдячна за будь-яку вашу підтримку ✨
-
Всім привіт. Чи має хтось достовірну інформацію стосовно FHSA рахунку для людей які ще не отримали PR ? Чи є PR (або громадянство) обов'язковою умовою для відкриття цього рахунку?
-
Ласкаво просимо, Ruva! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Perry! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38