UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Усім привіт! Мене звати Марія, я вчитель англійської мови. Набираю до себе на заняття 5 учнів (провожу уроки по одинці та групами (2 учнів)). Готую до іспитів, допомагаю освоїти англійську мову з нуля, або поліпшати ваш рівень англійської мови. Пишіть мені у особисті, буду рада допомогти ✨
-
Всім привіт, я знаю що це писали понад 1000 разів, але на жаль я не можу знайти. Підкажіть, будь ласка, як отримати SIN online і як податися на виплати?
-
Ласкаво просимо, Аліна! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, God! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Можна онлайн. На оф сайті Канади робиться
-
It's really happy when you're investing and getting paid instantly from a real platform. I have been scammed several times,so I lose trust issues due to fake trader's online, but God favor and miracle I came across Mrs. ...... @CATHERINECOLEY1 post online i give a try is was lit...♥️🥰 This platform is good... Don't be Left behind contact her now and thank me later... Join us now @CATHERINECOLEY1
-
А обов'язково проходити медогляд в Канаді чи можна в іншій країні ?
-
Ласкаво просимо, Ana! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Hdjdn! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Привіт, цікавить питання чи можна на існуючий банківський акаунт отримувати фінансову допомогу? Бо я приїхав давно і маю акаунт, а зараз має дружина з дитиною приїхати та батьками. І чи можна мені їх поміч на свій акаунт отримувати бо черги по 2-3 тижня в банку зараз
-
I’m sharing this with the boldness in me that I'm so sure of it because I got hugely favoured and I can't be hard enough to keep it to myself knowing how many people have fall victim of investing with the wrong account manager. Successful withdrawals can only be achieved when you have a reliable manager0 like @Carlos_Ethan_Grant who guide me through till I withdraw my funds👇 @Carlos_Ethan_Grant @Carlos_Ethan_Grant
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, хто знає. Якщо я їду в посольство України, щоб подати документи на новий закордонний паспорт (в старому закінчився термін дії і в ньому поставили штам і таким чином продовжили ще на 5 років, але еміграційний офіц. не приймає такий паспорт і просять замінити його) Чи можу я зберігати старий паспорт (в якому стоїть штамп про його продовження) доки мені не видадуть новий? Буду вдячна, якщо хтось поділиться досвідом
-
По закону ви маєте право мати одночасно 2 дійсних загран паспорта