UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
На учёт да, но должен ли ты платить налоги и какие, зависит от твоего статуса. Там много критериев определения наличия канадского налогового резидентства, в общем случае это решает налоговая (CRA). У них есть форма N74, которую надо заполнить и им отправить, если хочешь определить свой налоговый статус. В этой форме много вопросов о том в какой стране ты проводишь сколько времени, какие связи с Канадой имеешь, почему ты там или тут и так далее. Заполняешь, отправляешь и ждешь ответа )
-
-
Are you looking for a convenient platform where you will be having a good income source and live the life you wish for?? Here's one platform I have learnt to trust. Give a try for positive impact 👉👉 @invest_in_digital_assets @invest_in_digital_assets
-
У кого є можливість поповнити мобільний? 95 бригада ЗСУ ЯКЩО Є СУМНІВИ МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ! ТЕРМІНОВО! БУДЬ ЛАСКА НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ МЕНІ!🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Всім привіт 👋 Підкажіть, будь ласка, чи можна буде податися на фін допомогу після 31 березня, якщо ворк перміт був отриманий раніше?
-
Why nope? Can u explain pls?
-
Можете, будь ласка, надати підтвердження Ваших слів? Тут на оф сайті, ніби, мається на увазі, що ті ,хто встигнуть в'їхати до 31ого березня можуть розраховувати на допомогу. А на сторінці щодо допомоги взагалі нема дат. А лише написано, що у тих хто прагне її отримати має бути зазначено, що людина приїхала по CIAET
-
Подзвони в імміграційну службу і запитай. Відповідь буде 100% вірна. Заодно можна з ними там посперечатися
-
Я дала відповідь. Читайте уважно що там на фото написано.Тебе вона не влаштовує. Хтось там щось десь сказав, що до червня. Ну їх і питайте. Чергова відповідь - дзвони в імміграційну службу. Також не влаштовує. Я так розумію, що ціль просто посперечатися.
-
Тут дивись, якщо не вмієш гуглити
-
Міг би і сам задуматися і погуглити. Не так вже й складно шукати.