UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ого
-
В роботі було десь 8-9 анкет без жодного перекладу документів. Візи давно вклеяні. Але все ж, якщо є можливість - звичайно краще зробити на всяк випадок переклад.
-
Там повинні писати
-
Так, чув що люди можуть стільки чекати. Перевірте статус на IRCC
-
Здравствуйте 1 месяц и 20 дней назад сдали биометрию, после этого тишина Скажите пожалуйста у кого , когда ответы приходили ? Возможно есть сайт куда к ним можно обратиться?
-
Дякую
-
Добрий день, після сдачі документів на вклейку візи, прийшло повідомлення щодо оновлення статусу на IRCC. Там оновлення остаточного рішення (схвалена тепер сьогоднішнім числом ). Я вже можу їхати та забирати паспорт?
-
Добрий день! Якщо знімати кімнату в Канаді, потрібно оформляти якийсь договір про оренду чи розписку? Бо дається сумма грошей, ще й завдаток. І як оформлювати прописку після засклення і чи оформляється вона взагалі? Дякую!
-
Я подав заявку на довідку, подивлюся чи все вірно, електронний ключ через приват отримав
-
В приват напишіть, як і що, і ви за довідку з України?
-
Привіт. Допоможіть. Як додати розрішення на вивіз дитини, декілька файлів потрібно. (4 файли) а там прикріплюється лише один.
-
Всім привіт! Розкажіть своє враження хто вже поселився в Торонто або в околицях. В яких районах живете та наскільки там комфортно для родитини с дітьми?
-
Нам пришла спустя недели 3
-
Ось і мені не приходить(
-
Но нашим знакомым не пришёл, они просто ждали