UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрый день, возможно кто-то сталкивался с такой ситуацией, буду благодарна за обратную связь, хотим лететь с дочерью из Москвы на Египет, там пересадка, а от туда на Торонто, переживаю ,что не дадут пересесть так как паспорт загран у меня обычный , не биометрический , а у дочери паспорта нет, она вклеена в мой. Может кто-то сталкивался, хотелось бы понимать, билеты не дешёвые. Заранее благодарю!!!!
-
Так, але ж ніде не вказано, що програма лише для людей, які не мають інвалідності. Також візу дають людям пенсійного віку, які вже непрацездатні за віком. У групах вже обговорювалося отримання візи людям за 60 і за 70 років. Тож ніщо не має стати вам на перешкоді спробувати.
-
І візу відкриють. Головне-здати біометрію. За кордоном здасть скоріше, ніж у Львові.Відповідно і віза буде скоріше .В аплікації вказуєте, чи він студент, чи працює.Не знаю, як у Вас. Але 3 група для перетину кордону важлива, а не для візи
-
3 групу випускають за кордон. Але має бути пенсійне посвідчення обов’язково, а не довідка МСЕК
-
Доброго вечора хочу запитати чи може є в когось хороші ріелтори чи агенти с нерухомості у торонто? Намагаюсь зняти квартиру але це не просто. Дякую
-
Поважна спільнота, в мене до вас 2 питання — Чи варто писати у кризову форму, якщо паспорт у Мадриді робила 6 вересня та запрошення на вклейку ще досить нема? Та 2-е питання — паспорт чоловіка був відправлений з усіма необхідними паперами, але не кур’єром, а просто як лист з пошти (сплачено кур’єрську доставку за реквізитами назад) В цьому разі VAC Мадриду його отримає чи ТУДИ теж необхідна тільки з рук в руку доставка? Дякую завчасно🙏🙏🙏
-
Це прийшло ,що вклеїли візу На вклейку візи я подала паспорт 2 тижні назад А на саму візу я подавилась на початку в жовтні
-
На сдачу паспорту чи на саму візу?
-
Ніде не вказано в програмі CUAET, що людині з інвалідністю не дадуть візи. Й до того ж вже писали у різних групах жінки, що отримали візу на дитину-інваліда (пам'ятаю про те, що декілька жінок писали про дітей з ДЦП) і питали, де в Канаді шукати реабілітаційні центри.