UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Відправляли через турфірму, вони 30.10 здали у Варшаву, через 14 днів ВЦ вислали емейл що паспорт в обробці, а ще через 10 днів паспорт забрали. 7.12 прийшов з турфірми до мого міста. П‘ять тижнів, як і обіцяли.
-
У будь-якому банкоматі, у будь-якій країні можна зняти гроші з картки VISA або Mastercard, якщо банкомати підтримують ці платіжні системи. Хоч з єврової, хоч з гривневої, хоч з будь-якої іншої. Просто ви отримаєте гроші у місцевій валюті. Звісно, крім карток банків, які знаходяться під санкціями у вказаній країні. Інша справа - якщо ви хочете зняти кошти саме у валюті вашої картки. Тоді треба шукати інформацію на сайтах банків, які обслуговують банкомати.
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, як оплатити кур'єрську доставку паспорта з посольства Австрії в іншу країну? Я знайшла потрібні начебто реквізити, достатньо просто піти до будь-якого банку та оплатити по ним? Можливо хтось знає як то зробити онлайн? І ще питання, чи є хтось, хто відправив свій паспорт на вклейку візи після 31 дня зазначених у листі реквесті? Чи є це ризиковано відправляти свій паспорт після того як данний час на відправку вже сплинув? Дякую 🤗
-
Поки до 31 березня 2023. Інформації щодо продовження поки нема і невідомо чи буде.
-
Всем привет! Кто знает где в Торонто можно бесплатно мебель найти? (Слышал, что вроде есть места, которые такое выдают)
-
Там коли повідомлення про надходження паспорту приходить, то надається номер ІD для відстеження та посилання на сайт. То там можна подивитися
-
Забирати можна особисто по запису
-
В Польщі відправка тільки Варшава. Тільки відправляти поштою.
-
На сайті VFS Global Варшави написано що їм треба тільки відправляти. Краків, Вроцлав не знаю
-
Доброго вечора, знаю що зараз велика загруженість у Варшаві з вклейкою візи. Але все ж таки ,два тижні тому відправила паспорт на вклейку, пришло смс що дійшло ,але більше ніяких повідомлень Як взагалі моніторити де паспорт, коли його можна забирати ?