UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дуже класні ребята з досвідом підготовки до англійської мови: Доброго дня! Хочу поділитись про відкриття курсів з адаптивної англійської мови. Це спеціальні курси для українців, які переїхали, або планують переїхати до Канади і не дуже гарно знають мову. Це інтенсивний курс з 20 днів. У цей час буде вчитися потрібна лексика яка знадобиться, коли Ви приїдете до аеропорту, коли Ви будете отримувати документи, орендувати житло, шукати роботу. Також будемо писати резюме Канадського зразку. Буде практика з носіями мови. Дуже класний курс, щоб мати змогу ориентуватись у Канаді. 🤓☝🏻 Якщо цікаво, напишить, будь ласка, мені в особисті повідомлення. @yanavdodovich
-
Хто скільки чекав на зняття обмежень на work permit? Пишуть, що є затримки, чи правда це?
-
здається в когось з блогерів бачила, в контексті, що збільшився час опрацювання після сдачі біометрії до отримання реквесту і там було 70 з чимось днів. але ж це середнє значення, воно фактично мало чим може допомогти, бо комусь за день приходить, а хтось з квітня чекає)
-
А подскажите пожалуйста реквизиты по которым можно оплатить доставку паспорта обратно, потому как на сайте я реквизитов так и не нашел. И как им правильно указать адрес по которому они отправят паспорт обратно? Спасибо. Хотим отправить паспорт в парижский офис, и чтобы потом отправили обратно в Испанию.