UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго вечора всім допоможіть розібратись заходжу в свій кабінет IRCC а там нічого не має взагалі ні заявки ніяких даних що робити
-
Добрий вечір усім! Я хотіла б запитати, у кого є можливість позвонити в підтримку і дізнатись що з візою?
-
Дякую ❤️
-
Чи правильно я зрозуміла , що кур’єром можно привезти паспорт з всіх країн світу ? Чи це тільки по європейському союзу ?
-
Не потрібна віза, якщо один і той же перевізник (одна й та ж авіалінія в тому ж аеропорті) і вам не доведеться покидати транзитну зону і заново реєструватися на новий рейс. Якщо ж ви прилітаєте одним перевізником у Лондон, а потім летите іншим - то віза потрібна, бо ви муситимете пройти прикордонний контроль (тут без візи вже ніяк), отримати багаж, а потім заново реєструватися на новий рейс.
-
Технічні роботи на сайті, 1-2 дні і все відновиться, зараз у багатьох так
-
-
В biometric instruction letter
-
Дуже мало півтори години якщо у вас звичайно клас квитків. Бо багаж в Торонто їх тільки до 3 годин буває чекають а плюс його зареєструвати ще. а ворк перміт займає до години часу. Як вийняток - має бути транзитний рейс ( виконуватись обидва рейси однією авіакомпанією , тоді багаж забирати не треба . Це уточняти потірбно в оператора. Другий варіант - бізнес клас - пріоритетна посадка/ висадка/ видача багажу/фаст трек . Тоді якщо рухатись то встигнете)
-
+ Сьогодні прийшло 2 повідомлення, я так розумію з одобренням візи, але відкриваю аккаунт, а він взагалі пустий))) стрес 😅