UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Привет! Кто-нибудь знает со скольких и каких именно аэропортов летят чартеры в Канаду по проге Ukraine2Canada?
-
Звонил в канадский офис IRCC, поторопить их так как жду уже 5 месяцев после сдачи био. Денег сожрало тучу и безрезультатно - просто провисел 20 минут в ожидании. Но там, в записи, говорили, что они могут оплатить звонок. Кто-нибудь понял, как позвонить им таким образом?
-
Прийшлв лист що 30 днів з моменту поставки візи
-
Наскільки я знаю, знайомі подавали паспорт без запису, також вчора записувалися на біометрію - є достатньо вільних сортів записатися в п’ятницю на понеділок, як ми і зробили. І коли собі робила запис - прям модна було сьогодні на завтра записатися. Тут таких черг немає, як у Варшаві чи Львові. І, перекупів слотів також.
-
Так. Везете самостійно, і вас запитаються чи забирати будете теж ви? То ви тоді оплатите кур’єра.
-
Добрий день всім. Зіткнулась з тим , що заповнила кризову форму так, що мені прийшла відповідь що мене не розуміють 🤪 Мені потрібно в кризовій формі додати два документи дитини. Суто на неї. То які дані у формі я маю заповнювати : свої номери uci , чи зразу дитини (неповнолітня).?
-
Можна, але відправка кур'єром в залежності від обраного візового центру. Треба читати на сайті цього центра, а краще подзвонити. Ми дзвонили у візовий центр у Львові і дізнавались про умови вклейки у Польщі, хоча на Варшавському сайті все написано досить детально.