UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Можливо, я, коли забирала паспорт з візового у Відні, запитувала про знайому, так документи були вже готові, а повідомлення дівчині не прийшло ще й понині
-
Добрий день) 🌞 Підкажіть, будь ласка, як правильно заповнювати анкету на дитину? Я на початку сказала, що є представником (мама), і вся подальша анкета була про маму: її робота, поїздки, проживання тощо, а про сина, власне, кому потрібна віза, там так жодного пункту так і немає. У результаті я вже на останній сторінці, де потрібно прикріпити доки, знову ж таки мами. Де я там помилилась? Де мені там дати зрозуміти, що віза потрібна синові?)) 🫠
-
Офіційна інформація щодо відправки паспортів без реквесту.
-
Пропали паспорти! 🆘 Рівно 3 тижні тому, ми відправили 4 паспорти нашої сім’ї, на вклейку віз до VFS у м. Ліон (Франція). Відправляли поштою, міжнародним відправленням зі Швейцарії, плановий термін доставки мав бути 5-7 днів (відстань 300 км.)! Наразі по номеру відправлення показує, що лист доставлено у країну призначення, а VFS в Ліоні на мій запит відписує, що наших паспортів не отримував. На сьогодні паспортів ніде немає і ніхто нічого незнає 😢 Можливо хтось стикався зі схожою проблемою або може порадити, як діяти в такій ситуації?! 🙏
-
Дякую
-
Добрий день,якщо не встигаєш відправити паспорт за 30 днів після отримання запиту,можна відправляти пізніше чи вже не приймуть?Дякую
-
Шановні🙌🕊️ А хто вже там та знаєте, чи може, просто чули, куди можна звернутися, щоб канадська сім‘я прийняла українського підлітка 15 ти років, щоб він жив при їх сім‘ї та ходив там у школу, можливо є такі платні програми, де канадська сім‘я переймає та піклується за дитиною протягом навчального року? Буду вдячна за будь-яку корисну інформацію💎
-
У Відні за 4 дні
-
Вклеєння, так
-
Ні, по CUAET не потрібні жодні фіндоки
-
Вклеєння чи про що ви питаєте?
-
Це у Варшаві?
-
Я прикладала історію своєї кредитної карти, приват банку. Можна у банкінгу зробити і додати