UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, ті , хто летіли з Варшави і мали візи дітей, вклеєні у свій паспорт, чи пропускають митники з таким документом? Десь у групах читала, що якісь проблеми виникають у аеропорті. Дякую за відповідь.
-
Там жива черга. Якщо володієте хоч трохи англійською, то зможете отримати консультацію у працівника на першому поверсі. Ми з дружиною йому описали нашу ситуацію і він сказав, щоб подавали паспорти разом, дитячий без паспорт реквесту, у одному конверті. Він навіть все перевірив, сам заклеїв конверт, показав рукою на скриньку і побажав good day! Не забудьте зробити копії паспортів, вони знадобляться, щоб забирати потім оригінали.
-
Сам так робив у Відні у кінці вересня. Але подавав особисто, не поштою. Візи вклеїли всім, у тому числі дитині.
-
Правильно пишуть. Чекати не треба, скористайтесь моєю порадою з мого попереднього повідомлення і дізнаєтесь як мінімум 2 візових, куди відправити паспорти. Дюсельдорф, Варшава...
-
Почитайте повідомлення у цій групі за останні 10 днів і дізнаєтесь, що чекати необов'язково. І навіть будете знати як мінімум два візових центра, які вклеять візи дітям без паспорт реквесту. Просто відмотайте чат на 10 днів і читайте. Коли, десь максимум за годину, ви дійдете до сьогоднішніх повідомлень, у вас будуть усі відповіді.
-
Пiдкажiть хто знаэ. Якщо в мене закордонний паспорт до сiчня 2024 року то до якого часу менi дадуть вiзу QUAET та ворк пермiт?
-
Зрозуміла, дякую за відповідь)
-
Підкажіть, будь ласка,на сайті vfs,мені потрібно зареєструвати 2 осіб на здачу біометрії,але одну людину пускає,атна іншу вибиває "що ви перевищили максимум ні.дозволених призначень",і не пускає далі..це треба на кожного окремо створювати кабінет?
-
Подивіться на сайті, які клініки Канада приймає.
-
Добрый день всем. Кто то возможно знает где пройти медкомиссию в США для ворк пермит в Канаду
-
Чекати запит на паспорт дитини