UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Так и сделал,только два листа заполнил,больше ничего не нужно было?Теперь только ждать ?
-
Request Passport Consent form не все листы можно заполнять если сам забираешь
-
Так, прийшов запит на вклейку, але терміново прийшлося змінити паспорт. Написали в кризову форму, що паспорт змінено, причину цього, що не встигаємо в 30 денний строк відправити і попросили продовжити нам строки вклейки. Отримали на е-mail (не в особистий кабінет на сайті, це важливо) схвальну відповідь і відправили новий паспорт зі старим запитом на вклейку. Візу вклеїли без проблем за тиждень у Варшаві
-
Доброго дня,відправив на вклейку візи паспорт до Варшави,забрати хочу особисто.Чи потрібно було туди щось покласти окрім: Підтвердження біометрії Запрошення на вклейку Confesent form? Дуже переживаю чи щось не забув, дякую за відповідь 😊
-
Тобто має прийти новий запит на вклейку, якщо вже один прийшов? Чи можна з першим відправити, головне дочекатись відповіді від кризової форми?
-
А мені дали його окрім , та я його не клеїв
-
Я не знаю про який Ви говорите Мені наклеїли, коли я сдавала біометрію
-
Можна робити і те і те ) Мені цікаво треба біометрічний стікер клеїти на паспорт ? Мені 3 рази приходив на портал biometric validity letter
-
Дякую
-
І ще треба ксерокопію Вашого паспорта
-
Подивіться, ще цей лист
-
Бачу, що багато хто пише
-
У консент форм є розділ з цим питанням , навіщо такий робити?
-
Велике вам дякую! Гарного дня!
-
Чи хтось забирав паспорт замість когось? Підкажіть як правильно написати доручення?