UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Вони і не просять. Ви отримуєте про це інформацію у перші 24 години, як правило, разом із підтвердженням вашої анкети. Ви самі повинні записатись і здати біометрію. Дивно, що прислали запрос на паспорт.
-
Подивіться мою відповідь у повідомленні трохи нижче за ваше запитання.
-
У Фейсбук група cuaet Канада, продивіться 5-10 хвилин повідомлення і знайдете кілька агенцій, які надають цю послугу. І відгуки на них. І навіть ціни дізнаєтесь. Тут, у чаті, теж погортайте доверху за 2-3 дні, є людина, яка возить.
-
Приєднуюсь . Моливо хтось надає таку послугу ?
-
Дякую за інформацію.🙏
-
Доброго дня. Можливо хтось знає. Відправив паспорт на вклейку до Стамбула з Болгарії. Як зробити так щоб вони мені відправили його? Міжнародної доставки в них немає. У листі запросили адресу та телефон у Турції для доставки. Дякую 🙏
-
Якщо хтось шукає послугу безплатний квиток за перевезення кота - напишіть мені
-
Добрый день) где можно узнать какие провинции и какие привелегии предоставляют украинцам
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, подавала заяву на візу, отримала лист-підтвердження і запит на паспорт. Ось,що там було написано: This is in reference to your application for temporary residence. A decision has been made on your application. We require your passport to finalize processing your application. (Лист original passport request) Вони не просили здачі біометрії від мене, Тобто мені просто потрібно відправити паспорт на адресу візового центру? І ще, в формі на візовий центр є пункт про біометрію, чи я її додаю і згодна на обробку, або ж не додаю і не згодна. Але вони ж в мене її просто не просили. Що робити в такому випадку?
-
Мене цікавить одне... якщо я поїду туди в офіс,вони мені скажуть щось більше,чи те саме що і по телефону? Маю на увазі,чи вони будуть шукати,чи просто так само подивляться в комп'ютер,і скажуть ту саму заїжджену фразу ,,велика загруженість,ваш паспорт ще не прийшов?"За два тижні його б уже і на такій повільній тварині як осел могли б довести з любої точки світу...
-
🤣поняла)