UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую за відповідь!
-
Пройти по першому посиланюю у повідомлення, яке адмін лишив одразу під вашим повідомленням. Там усе про cuaet.
-
1) Можливо відправити кур'єром. 2) Якщо ви не вкладете у конверт чек про сплату зворотньої доставки, то паспорт буде вас "чекати" у візовому.
-
У якій ви країні плануєте вклеювати візи?
-
Вітаю! Така проблема, можливо хтось порадить ,як правильно це вирішити Мені прийшов лист на вклейку візи ,але на данний момент я в Польщі гастролюю з оркестром,і кожен день нове місто. Тобто особисто я не зможу прийти в Візовий центр і віддати паспорт Перше питання Чи можливо його відправити в Польші кур'єром? По друге чи якщо відправлш кур'єром чи можна вказати як адресу Візовий центр і забрати особисто з візового центру чи це має бути тільки адреса будинку?
-
Підкажіть будь ласка. Прийшов запит на паспорт мені і дружині. Дитині поки ні. Та вказано, що паспорт треба дати протягом 30 днів не пізніше, інакше заявка може бути відхилена. Пара питань, хто знає з досвіду: 1. І правда потрібно встигнути протягом 30 днів? 2. Дитини поки не прийшов запит. Тоді відсилати окремо поки свої, а потім окремо дитини? В тому числі щоб встигнути в 30 днів свої.
-
Зрозуміло
-
Ааа
-
У Канаді ?))
-
А що ти хоч?
-
Ну біля новой пошти
-
Усім привіт Таке питання Є хтос хто проживає не далеко від пошти ? Потрібно купити одну річ Звісно доплачу ща допомогу
-
Доброго дня, сьогодні прийшов запит на вклейку візи. Можливо хтось знає чи візьмуть вони паспорт для вклейки, якщо він прийде у візовий центр через більше ніж 30 днів?
-
+48 22 153 00 42 візовий центр Варшави. Є україномовний оператор. Він пояснить, як можна подати дитячий паспорт без реквесту. Принаймні, тиждень назад ще приймали. Більше інформації не маю.
-
Якщо будете їхати, то майте на увазі, що у Відні не розуміють українську чи російську мови. Принаймні, у вересні не розуміли, спілкувались англійською.