UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
А чому в США не зможете потім заїхати? Який у вас тип візи?
-
Можна на Канаду і зі Штатів податися для резервного варіанту. Можна прилетіти в Штати з доками на Канаду і це буде ваш запасний варіант. Але ви маєте рацію що для бізнесу краще в Штатах шукати своє місце - більше можливостей.
-
У Канаді є варіант з PR і повноцінною іміграцією, cuaet спрямована саме на іміграцію. Штати дають візу на 2 роки, а далі - невідомо. Чи буде можливість легально залишитись у США? А це важливо.
-
Спонсор з Вашингтона, той, що столиця)) пропонує пожити у нього пару місяців, поки влаштуємося і дозвільні документи отримаємо Я схиляюсь більше до Штатів, бо чоловік в мене все життя займається власним бізнесом. Там, мені здається, легше заробити гроші Але з іншого боку, всі в один голос говорять про те, що США не дозволить залишитися українцям після 2 років перебування там. В Канаді легалізуватися все-таки легше
-
То діло ваше, можете зачекати. Комусь і за три тижні чи місяць відправляють, а хтось їде і забирає. Може, паспорт саме сьогодні передали кур'єру. А може, він ще два-три тижні буде лежати... Ні я ні ви цього не знаємо. Час це також гроші.
-
Важко зараз проаналізувати яка країна дасть можливість залишитися. Як я бачу цю ситуацію, 95% що Канада залишить і 70% що Штати це зроблять. Але в Штатах простіше заробляти і взагалі більш заможно можна жити. Важкий вибір, реально. До якого штату спонсор кличе? Чи він лише доки підписав і дає вам можливість їхати куди хочете?
-
Ви хочете зараз перекласти відповідальність за прийняте рішення, куди ж їхати, на інших. Ви і тільки ви маєте вирішити, куди. Куди душа кличе більше. А якщо не кличе, то немає значення, куди. Багато факторів впливає: куди саме їдете, рівень мови, чим думаєте займатися, чи є підтримка того самого спонсора в США і т д. Візи вклеюють у Лондоні, візові центри всі паспорти відсилають туди. Кажуть, що у Польщі зараз довше чекають, бо більший потік людей з України там. Але також все індивідуально.
-
🎯🎯Дата на с сдачу Бiометрії Львів через пошту!!! Поделитесь своим опытом, сколько дней ждали, и еа какое число назначили био ? Спасибо .
-
Доброго дня, шановні! Не думала, що опинимось в такій ситуації, але в нас дилема. Ми в вересні здали біометрію в Відні. Ці тижні очікування і постійного перебуванні в підвішеному стані дуже виснажували. Я на удачу написала людині, яка могла би стати спонсором в Штатах, він погодився і вчора ввечері нам прийшло підтвердження , що ми можемо летіти в США. А сьогодні прийшов запит на паспорт для візи СUAET Скажіть будь ласка де зараз максимально швидко клеють візи і приймають дитячі паспорти разом з дорослими, навіть якщо на їхні паспорти запит не прийшов? П.С. може в когось є досвід проживання в Штатах і в Канаді, будь ласка поділіться що сподобалося, а що ні Всім хорошого настрою. Херсон - це Україна Слава ЗСУ!
-
Подскажите пожалуйста кто просрочил отправку паспорта, что делать, заново заполнять анкету?
-
Хто скільки днів чекав на запиз через пошту на біометр. Львів ??
-
Дозволу на вивіз дітей
-
Я вкладала завірений у нотаріуса дозвіл і перекладений.
-
Я здала відбитки 2 листопада, сьогодні отримала запит на відправку паспорту